Probabil cea mai celebră soție din România s-a fotografiat goală în baie și i-a trimis pozele necenzurate lui Cătălin Cazacu!

Publicat: 11/07/2018 | 22:59

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, detonează ”bomba atomică a anului”! Una dintre cele mai celebre femei din România i-a trimis poze incendiare fostului concurent de la Exatlon Cătălin Cazacu. (Reduceri mari la jocuri PC) Reporterii DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) au intrat în posesia unor detalii ultra-super-senzaționale, care, cu siguranță, vor pune showbiz-ul pe jar.  (CITEȘTE ȘI: SEXY-ȘTIRISTA ÎL HĂRȚUIA NOAPTEA CU MESAJE PE CĂTĂLIN CAZACU)

La foarte scurt timp după ce Cătălin Cazacu a anunțat, cu surle și trâmbițe, că trăiește o nouă poveste de dragoste alături de senzuala prezentatoare Ilinca Obădescu, mai multe detalii picante din viața amoroasă a celebrului sportiv au ieșit la iveală. Fără îndoială, dovezile care au ajuns în posesia reporterilor DAS vor stârni un adevărat tsunami în showbiz-ul românesc. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU S-A ÎMPĂCAT CU LOGODNICA, DAR ”JOACĂ” PERVERS ȘI CU SEXY-COLEGA DE LA ȘTIRI!)

Una dintre cele mai de succes femei din România nu a ținut cont că este căsătorită și i-a trimis sportivului poze necenzurate, făcute chiar de ea, în propria baie. (Promotiile zilei la monitoare

– În nici 24 de ore, vom reveni cu amănunte cum nu s-au mai auzit! –

Împăcată cu gândul că mariajul ei ar fi unul compromis, celebra soție și-ar fi găsit refugiul în brațele lui Cătălin Cazacu. Din primele informații, se pare că relația ”interzisă” dintre cei doi a durat aproximativ șapte luni. Timp în care sportivul ar fi “tradus-o” pe Anna Roman, iar doamna de succes și-ar fi “încornorat” celebrul soț. Mai mult decât atât, în momentul în care motociclistul a plecat în Republica Dominicană, celebra soție nu s-a sfiit și i-a trimis mai multe mesaje de încurajare.

– În nici 24 de ore, vom reveni cu amănunte cum nu s-au mai auzit! –

(NU RATA, AICI: STUDENTA DE LA ACTORIE I-A FĂCUT ”DENUNȚ AMOROS” CUMNATULUI BIANCĂI: ”NE-AM SĂRUTAT ȘI…”)

Cătălin Cazacu, idilă interzisă cu poate cea mai celebră soție din România

Cătălin Cazacu, părăsit de logodnică

În momentul în care s-a dus la Exatlon, Cătălin Cazacu avea o relație cu Anna Roman. O brunetă superbă, cu care, de altfel, era și logodit. În momentul în care a văzut imaginile cu iubitul ei și Claudia Pavel, Anna a luat decizia să-l părăsească pe motociclist.

Ulterior, lucrurile dintre Cătălin Cazacu și Anna Roman au părut că intră pe făgașul normal. Ar fi reluat legătura, asta dacă ținem cont că tânăra i-a făcut o lungă vizită sportivului, în apartamentul său (DETALII AICI). Până la urmă, însă, Cătălin Cazacu a anunțat că are o relație cu prezentatoarea de la Kanal D Ilinca Obădescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...