Studenta de la actorie i-a făcut ”denunț amoros” cumnatului Biancăi: ”Ne-am sărutat și…”

Publicat: 10/07/2018 | 23:14

După ce, în urmă cu câteva zile, v-am prezentat convorbirea incendiară pe care a avut-o cumnatul Biancăi Drăgușanu cu o tânără româncă (DETALII AICI), noi amănunte picante au ieșit la iveală.  (Promotiile zilei la monitoare) Studenta de la actorie i-a făcut „denunț amoros” lui Andrew Tate.

Cu toate că limbajul lui Andrew Tate a fost departe de standardele unui gentleman, studenta la actorie a acceptat, într-un final, să se întâlnească cu milionarul englez. (Reduceri mari la jocuri PC

Tânăra ar fi petrecut câteva ore în compania cumnatului Biancăi Drăgușanu. (NU RATA, AICI: ”PĂPUȘELUL” TRISTAN, HOTĂRÂT S-O ”CEARĂ” PE BIANCA)

”Am vrut să-l cunosc personal, să văd cum este ca om, dacă este într-adevăr cum se spune despre el. Dacă este bădăran sau este altfel. Nu am fost singură, am fost cu o prietenă. Pot să îți zic că suferă de el, este plin de figuri și fițe. Oricum nu își iubește iubita, de fapt așa-zisa iubită. Cu ea se pare că este cu totul altceva. Între noi nu a fost nimic mai mult de un sărut, atât”, a mărturisit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, studenta care i-a picat cu tronc lui Andrew Tate.

Andrew a fost eliminat de la „Big Brother” în Anglia, după ce au apărut imagini în care dădea impresia că își lovește iubita

Andrew Tate, afaceri controversate

Conform unor surse bine informate, Tristan și fratele său, Andrew, au pus bazele unui adevărat imperiu în domeniul videochat-ului. Astfel, Andrew ar deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Unde amfitrioană ar fi chiar “cumnățica” lui Tristan, Irina.

Pe numele de scenă Cobra (de amintit că Andrew era numit, în ring, King Cobra), focoasa blondină este una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil. Tristan Tate nu s-ar fi lăsat nici el mai prejos și ar fi deschis un studio într-o zonă bună din Capitală, acolo unde zeci de tinere își expun formele în fața camerelor de filmat. (VEZI DETALII AICI) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)