Brigitte Macron a făcut furori în costum de baie, dar imaginea e prelucrată! Cum arată, de fapt, Prima Doamnă a Franței

Autor: Angie Voicu
Publicat: 20/07/2018 | 08:09

Brigitte Macron (64 de ani) arată, fără doar și poate, impecabil pentru vârsta ei. Prima Doamnă a Franței a apărut recent pe coverta revistei Paris Match îmbrăcată doar în costum de baie, iar fotografia cu soția lui Emmanuel Macron (40 de ani) a făcut senzație în toată lumea. Cu toate acestea, au existat voci care au susținut din prima că poza cu Brigitte este prelucrată masiv. 

Brigitte Macron este cunoscută pentru ținutele tinerești pe care le poartă. Rapid, ea a devenit un etalon de stil chiar și pentru femeile mult mai tinere decât ea. Chiar dacă e trecută de 60 de ani, Prima Doamnă a Franței nu renunță la fustele mini și nici la costumele de baie sexy. Fotografia în care ea apare la brațul soțului ei pe plajă ar fi fost prelucrată. (Citește și Cum arăta Brigitte Macron în tinereţe)

Nu e greu de verificat, întrucât Brigitte Macron a apărut de multe ori în rochii fără mâneci, în minijup și costume mulate pe corp. Într-adevăr, cei de la Paris Match i-au șters ridurile din zona genunchilor, a brațelor, dar și cele de pe față.

Brigitte Macron, la întâlnirea oficială a președintelui Franței cu Klaus Iohannis

Cum se menține în formă Brigitte Macron

FOTO: Inaquam Photos

Brigitte Macron este foarte atentă la preparatele servite la Palatul Elysee. Conform unor surse apropiate de cuplul prezidențial, soţii Macron preferă peştele la grătar şi fructele de mare. O alegere echilibrată nutriţional, hipocalorică, în defavorarea preparatelor mai consistente. Ex-profesoara de franceză nu se menajează nici în privinţa exerciţiilor fizice. Dimpotrivă, şi-a mărit numărul şedinţelor intensive la bicicleta instalată în apartamentele prezidenţiale.

Citește și...