Imagini unice cu Brigitte Macron, surprinsă în costum de baie! Cum arată prima doamnă a Franței la 64 de ani

Publicat: 18/07/2018 | 07:46

Emanuel Macron și soția lui, Brigitte, par mai îndrăgostiți chiar niciodată! Cei doi au fost surprinși la plajă, iar cu această ocazie toată lumea a putut să admire din nou silueta perfectă a Primei Doamne a Franței.  

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, este cu 25 de ani mai în vârstă decât partenerul ei de viață, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în relație pentru cei doi! Din contră! Brigitte arată foarte bine la cei 64 de ani ai săi și este un exemplu demn de urmat de toate doamnele care doresc o siluetă perfectă. Prima Doamnă a Franței și-a etalat formele într-un costum de baie pentru o publicație franceză, în urmă cu doi ani, iar pozele cu pricina încă fac furori pe internet chiar și în prezent.

Fie că este vorba de o dietă strictă, fie că vizitele la sala de fitness sunt dese și regulate, cert este că Brigitte Macron a găsit rețeta unui corp demn de invidiat. În urmă cu doi ani, publicația Paris Match a decis că imaginea în care Prima Doamnă a Franței poza în costum de baie este demnă chiar de prima pagină a copertei unui număr al revistei. Alături de soțul ei, Brigitte expunea un zâmbet larg și un corp tonifiat, în timp ce se bucura de vremea de plajă și de valurile mării.

Brigitte Macron are în prezent 64 de ani, pe când Emmanuel are 39, însă diferența de vârstă dintre cei doi, care pare una destul de mare în momentul în care este analizată atent, devine complet insesizabilă în momentul în care Brigitte reușește să uimească prin naturalețea și prin ținutele cu care se afișează, la diverse evenimente publice, unde își însoțește soțul. În urmă cu doi ani, pe când avea 62 de ani, Brigitte a demonstrat că nu se lasă constrânsă de vârsta sa și a avut o apariție de excepție într-un costum de baie ce-i punea în evidență suplețea corpului.

Citește și...