Toată lumea îl ştie pe Giani Kiriţă, însă puţini o cunosc pe Daniela! Cum arată fosta soţie a sportivului, cu care are doi copii

Publicat: 14/02/2018 | 11:07

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la Exatlon. Bărbatul face parte din echipa Faimoşilor şi se implică foarte mult ca ceilalţi coechipieri să aibă un psihic foarte bun. Dacă pe plan profesional i-a mers foarte bine, în cel personal lucrurile au stat puţin diferit.

După un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a dăruit doi copii, Roxana (18 ani) şi Marco (15 ani), sportivul a decis să divorţeze. Nu a fost o decizie usoara, mai ales ca erau la mijloc si copiii, insa asa cel mai bine pentru amandoi! E adevarat ca Daniela nu s-a impacat multa vreme cu situatia, dar pana la urma, dupa patru ani, in care au existat neintelegeri, in 2015, ea si Giani au revenit la sentimente mai bune!

Si-au dat mana prieteneste si, pentru binele familiei, au pastrat o relatie civilizata, bazata de respect si incredere! Ex-jucatorul dinamovist se intelege de atunci de minune cu  fiul si fata lui, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si, poate, tocmai de aceea, a facut tot ce-i posibil sa nu le lipseasca nimic. Le-a dat o pensie alimentara decenta, in plus, a fost alaturi de ei intotdeauna, chiar daca nu mai forma o pereche cu mama lor, au dezvaluit pentru wowbiz.ro, persoane apropiate fostului fotbalist.

Giani şi Daniela s-au căsătorit în 2000. Pe vremea aceea, fotbalistul era căpitanul dinamoviştilor, iar naş le-a fost Cristi Borcea. „Nunta cu Dana am facut-o din banii pe care i-am primit de la Dinamo pentru titlul de campion castigat in 2000. A fost o petrecere mare la hotelul Bucuresti, unde am avut peste 200 de invitati”, dezvăluia Giani la un moment dat.

Citește și...