Andreea Antonescu, declarații tranșante despre divorț + A făcut partajul și a ”primit” custodia fetiței

Autor: I.D.
Publicat: 15/09/2019 | 00:15

Între Andreea Antonescu și Traian Spak nu mai este cale de întoarcere. Jumătatea șatenă a trupei Andre pare mai hotărâtă ca niciodată să devină o femeie liberă. Vedeta a facut mărturisiri tranșante despre divorț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile de ultimă oră ale artistei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, GESTURI INTIME CU UN DJ! FILMĂRILE CONSFINȚESC DIVORȚUL!)

Andreea Antonescu şi Traian Spak au avut mai mult o relaţie la distanţă. Deși amândoi au făcut eforturi pentru a-și salva căsnicia, după mai multe discuţii au decis că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate. Cu toate că în acte figurează drept măritată, vedeta se declară o femeie liberă. (NU RATA: MULTIMILIONARUL ROBERTINO A ”DAT” DAUNĂ GRAVĂ UNUI LAMBORGHINI URUS DE 350.000 €!)

Recent, Andreea Antonescu a făcut mărturisiri tranșante legate de despărțirea de Traian Spak, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Vedeta ne-a mărturisit că divorțul va fi realizat la notar cu prima ocazie când Traian o să ajungă în România. Și, mai mult decât atât, că s-ar fi înțeles cu fostul partener de viață în privința partajului și a ”primit” custodia fetiței.

„Fără doar și poate Sienna va rămâne la mine

”Eu și Traian suntem două persoane libere de câteva luni bune. Toată această parte birocratică a divorțului o să se întâmple la notar cu prima ocazie când Traian o să aibă posibilitatea să vină în România și să stea cel puțin 30 de zile. Și, ținând cont de faptul că la mijloc este vorba de un copil minor, această perioadă se poate prelungi. Eu și Traian am stabilit absolut tot. Custodia copilului este la mine. Fără doar și poate Sienna va rămâne la mine, pentru că așa este normal și frumos.

Ea o să aibă posibilitatea de a merge la Traian în America. Ca și până acum, toate vacanțele o să le petreacă acolo. Când Traian o să ajungă în România și o să vrea să stea cu Sienna nu o să stau să mă gândesc când sunt perioadele sau când are dreptul la vizită. Suntem niște oameni civilizați, care se înțeleg. Ne-am înțeles și în privința partajului. Fiecare dintre noi a venit cu anumite bunuri în această relație, cu care o să și plece. Mașina a fost a mea din prima secundă și așa o să și rămână”, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Andreea Antonescu a făcut declarații tranșante despre divorț

Gesturi intime cu un DJ!

Cu toate că în acte figurează încă drept măritată, se pare că Andreea Antonescu nu mai ține cont de acest lucru. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când a decis să își sărbătorească ziua de naștere într-un renumit club din Capitală. La împlinirea a 37 de ani, artista a savurat fiecare moment de distracție. Sexoasa cântăreață ar fi fost văzută în ipostaze tandre cu un tânăr DJ. (CITEȘTE AICI: AM AFLAT TOTUL DESPRE ”BOTEZUL SECRET” AL EVEI! ELENA UDREA & IUBI AU STABILIT SĂ…)

Vedeta și fostul partener de viață au făcut „partajul”

Potrivit martorilor din club, nu de puține ori Andreea Antonescu a fost surprinsă în brațele lui Niculae, care se pare că nu a ezitat să își manifeste sentimentele față de artistă. La un moment dat, atunci când credea că nu-l vede nimeni, tânărul DJ chiar a sărutat-o pe obraz pe vedetă.  Cu siguranță, site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent cu noutățile din viața artistei. (NU RATA: DETALII DESPRE DOSARUL PENAL ”ȚINUT LA SERTAR”. PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI LAURETTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...