”Regina luxului” a luat prânzul cu ex-ul multimilionar al Annei Lesko

Publicat: 15/09/2019 | 23:47

A fost renegată de familia lui Gigi Becali, iar acum a apărut în compania „Domnului Sensiblu”. Într-o călduroasă zi de început de toamnă, multimilionarul libanez Roger El Akoury, un consumator de lux (desigur, aici se include și șampania Armand de Brignac), și Alina Geambazi au luat prânzul într-un renumit restaurant, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini exclusive.

Ambii sunt celebri, atât prin afacerile pe care le fac, cât și prin relațiile pe care le-au avut. Roger El Akoury, libanezul cu o avere colosală, a devenit cunoscut nu numai prin businessurile amețitoare, ci și prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko. Iar Alina, distinsa doamnă cu care multimilionarul a luat prânzul, tocmai ce s-a despărțit, de jumătate de an, de Vasile Geambazi, nimeni altul decât nepotul favorit al lui Gigi Becali, cel căruia latifundiarul îi și dăduse, în acte, FCSB-ul.

(VEZI ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE. DOMNUL SENSIBLU A LUAT PRÂNZUL CU O ANTREPRENOARE DIBACE)

Cei doi par să fi dat uitării trecutul, așa că iată-i, în imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ieșind, eleganți, la o cină împreună. Au ”țintit” restaurantul câteva clipe de pe trotuar, apoi au urcat. Pe terasă și-au găsit un loc numai bun. Alina s-a așezat, Roger a mai întârziat puțin cu meniul. Apoi, cei doi au luat prânzul, timp în care și-au spus multe. Discuție condimentată cu multe zâmbete ale fostei soții a lui Vasile Geambazi.

Alina Geambazi, Roger El Akoury și un prieten comun merg la restaurant

Alina și Vasile Geambazi au divorțat în martie

Alina Geambazi și Vasile Geambazi au pus capăt mariajului în martie 2019. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi o lună mai târziu, „negociind” divorțul chiar pe o bancă, în Herăstrău. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. “DOMNUL SENSIBLU” LOVEŞTE NECRUŢĂTOR. CE NEBUNIE A FĂCUT EX-IUBITUL MILIONAR AL ANNEI LESKO LA DOI PAŞI DE PALATUL LUI IOHANNIS)

Vasile Geambazi și Alina au doi copii și au divorțat la notar, departe de sălile tribunalului. De altfel, se pare că cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali ar încerca să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste.

Roger El Akoury a avut o relaţie cu Anna Lesko

Milionarul libanez Roger El Akoury este patronul cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. În showbiz, Akoury s-a remarcat datorită relaţiei pe care a avut-o cu celebra cântăreaţă Anna Lesko.

Anna Lesko a avut o relație cu multimilionarul Roger El Akoury

Roger El Akoury este cunoscut şi ca unul dintre cei mai mari colecţionari de tablouri din ţara noastră, dacă nu chiar cel mai mare, pasiunea lui pentru artă determinându-l, cel mai probabil, să ia decizia de a prelua clădirea istorică de pe Bulevardul Primăverii, unde a anunţat că urmează să construiască Muzeul de Artă Recentă.

(VEZI AICI: IUBITUL ANNEI LESKO, SINGUR DE ZIUA LUI, DAR DIN CE ÎN CE MAI BOGAT!)

Imobilul din Primăverii a fost alocat, de către comunişti, unei Legaţii ruseşti, iar, peste ani, el a fost ocupat de către diplomatul Pavel Suian (fost ambasador în regimul Ion Iliescu), de afaceristul Răzvan Firea şi soţia lui de atunci, Gabriela Vrînceanu-Firea, dar şi de Vlad Soare, fostul viceguvernator al Băncii Naţionale.

(CITEȘTE ȘI:  RAFINATUL MILIONAR AL ANNEI LESKO A CÂŞTIGAT 400 MILIOANE € ÎNTR-O SINGURĂ ZI)

După anii 2000, palatul a intrat în proprietatea moştenitorilor istoricului Radu Florescu (stabilit în America), cel care îl revendicase în instanţă. Fiul academicianului, omul de afaceri Radu Florescu Jr. (CEO la Saatchi&Saatchi, un antreprenor cu nume puternic pe piaţa de publicitate din România) l-a scos imediat la vânzare, acesta ajungând în portofoliul ”Bildex Development”, o companie înfiinţată în 2007, cu afaceri în domeniul imobiliar.

Numele lui Roger El Akoury a apărut şi în celebra investigaţie de presă Panama Papers. Potrivit Rise Project, Akoury şi ceilalţi patroni ai Sensiblu au transferat sute de milioane de euro în paradisuri fiscale. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...