IMAGINI EXCLUSIVE. Domnul Sensiblu a luat prânzul cu o antreprenoare dibace. Fosta secretară a bossului de la ”Sare” a pus mâna pe rafinatul milionar al Annei Lesko! Supranumit „Regele medicamentelor”, libanezul Roger este un bogătaş aparte: este poate cel mai mare colecţionar de tablouri din Bucureşti şi…

Publicat: 02/11/2017 | 00:00

Milionarul Roger El Akoury (49 de ani), unul dintre "Regii medicamentelor" din România, a luat masa la un restaurant de lux din Capitală cu o afaceristă care şi-a început cariera la stat, Ana Maria Varvara. Cei doi au luat prânzul împreună, alături de un alt cuplu, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile exclusive. (VEZI ŞI: A pus buldozerele pe Palatul istoric, iar acum... Regele Medicamentelor a ridicat un ”mastodont din beton” în cartierul milonarilor!)

Roger El Akoury este patronul cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Multimilionarul Akoury s-a făcut remarcat în showbiz datorită relaţiei cu Anna Lesko, el fiind cunoscut şi ca unul dintre cei mai mari colecţionari de tablouri din ţara noastră, dacă nu chiar cel mai mare. (VEZI AICI: Domnul Sensiblu şi poate cel mai mare colecţionar de tablouri din Bucureşti, un bogătaş aparte. Iubitul Annei Lesko, singur de ziua lui dar din ce în ce mai bogat!)

Ana Maria Varvara şi-a început cariera la stat, ea fiind secretara şefului, la acea vreme, al „Salrom” (Societatea Naţională a Sării). Între 2010 şi 2011 a lucrat ca secretară pentru respectiva companie de stat, ulterior fiind promovată în companie. Ambiţioasă, Ana Maria Varvara a trecut apoi în mediul privat, ea fiind actualmente asociată la I-Tux, o firmă ce se ocupă cu închirierea costumelor de bărbaţi. Având în vedere că şi milionarul Roger Akoury este cunoscut ca fiind un afacerist elegant, interesele celor doi par comune.

Ce i-ar fi promis milionarul Roger Varvarei

La masă, Roger Akoury s-a comportat cu multă distincţie, aşa cum ne-a obişnuit, în câteva rânduri fiind foarte apropiat de Ana Maria Varvara. La plecare, Ana Maria Varvara a plecat însoţită de un domn, probabil un angajat al firmei I-Tux, la care aceasta este co-proprietar. Tânăra afaceristă s-a urcat la volanul autoturismului ei Mercedes, cu numerele „TUX”, de la firma pe care o deţine, iar bărbatul respectiv în dreapta ei.

„Regele medicamentelor” Roger Akoury este unul dintre cei mai influenţi jucători de pe piaţa medicamentelor de la noi din ţară. Rise Project scria anul trecut că Roger Akoury şi ceilalţi patroni ai Sensiblu au transferat sute de milioane de euro în paradisuri fiscale, informaţii ce au apărut după declanşarea uriaşei investigaţii de presă Panama Papers. (CITEŞTE ŞI: Domnul Sensiblu şi poate cel mai mare colecţionar de tablouri din Bucureşti, un bogătaş aparte. Iubitul Annei Lesko, singur de ziua lui dar din ce în ce mai bogat!)

Milionarul Akoury s-a iubit în trecut cu Anna Lesko
Milionarul Akoury s-a iubit în trecut cu Anna Lesko

Ana Maria Varvara a fost căsătorită cu Connie Varvara şi locuieşte în zona Băneasa a Capitalei. Sursele noastre susţin că milionarul Roger i-a promis Varvarei că va discuta cu CEO-ul Vodafone Murielle Lorilloux (cu care este amic) să o angajeze pe tânăra antreprenoare într-o funcţie de conducere în departamentul de Marketing al gigantului telecom. 

Vom reveni!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...