Home » Exclusiv » Fabuloasa poveste a celui mai bogat român. Daniel Dines a ”bifat” 3 divorțuri în ultimii 6 ani!

Fabuloasa poveste a celui mai bogat român. Daniel Dines a ”bifat” 3 divorțuri în ultimii 6 ani!

De: Cristian Lisandru 16/09/2019 | 09:50

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, cu o zi în urmă, fabuloasa poveste… financiară a celui mai bogat român al momentului. Daniel Dines, ”Șeful Boților”, așa cum este supranumit – în vârstă de 47 de ani -, a apărut pe coperta din luna septembrie a revistei de business ”Forbes”. Este posesorul unei averi impresionante și fondatorul „unicornului românesc” UiPath.  Programatorul român este primul miliardar în dolari din afaceri cu roboți software (bots), iar compania pe care a vândut-o americanilor este evaluată, acum, la șapte miliarde de dolari. Daniel Dines deține mai mult de 20% din respectiva companie, are afaceri de succes pe teritoriul României și l-a detronat – în topul celor mai bogați români – pe celebrul om de afaceri Ion Țiriac. Dar Daniel Dines a avut și o viață sentimentală tumultuoasă, fiind când reclamant, când pârât în procese de divorț. (VEZI ȘI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

Își dorește ca fiecare persoană să dețină un robot, așa cum Bill Gates – pentru care Daniel Dines a lucrat timp de cinci ani – dorea ca în fiecare locuință să existe un computer. În adolescentă, Dines ar fi vrut să devină scriitor, însă destinul i s-a schimbat, radical, după ce a descoperit matematica și, la un moment dat, limbajul de programare. A învățat singur C++ și a reușit să contabilizeze, astăzi, o avere de aproape 10 miliarde de dolari. Dar cel mai bogat român al momentului nu trăiește rupt de realitatea înconjurătoare și, bineînțeles, nu este și nu a fost indiferent la farmecele feminine. (NU RATA: SCANDAL PE AVEREA POLIȚISTULUI UCIS DE MILIONARUL ATAȘ)

Anul 2013. ”Desface căsătoria din culpa exclusivă a…”

„Unicornul românesc” UiPath a fost fondat de Daniel Dines în 2005, împreună cu asociatul său, Marius Tîrcă. Dar succesul a venit abia în anul 2013. Dacă, din punct de vedere financiar, totul a început să meargă din ce în ce mai bine, viața sentimentală și conjugală a celui mai bogat român al momentului nu urma același curs. Motiv pentru care programatorul a decis să divorțeze. La acea vreme, Daniel Dines era căsătorit cu Simona Ileana Comănescu, însă viața conjugală a ajuns într-un impas, iar despărțirea a devenit singura soluție. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL I-A CERUT DIVORȚUL, DAR SEXOASA DE LA ANTENĂ NU RENUNȚĂ LA VERIGHETĂ!)

Divorțul cerut de Daniel Dines a fost pronunțat abia la al treilea termen de judecată, pe data de 20 martie 2013, iar instanța de judecată a luat o decizie absolut surprinzătoare. (VEZI ȘI: AMNA & (EX-)SOȚUL AU SEMNAT ACTELE DE DIVORȚ! CE AU STABILIT CU PRIVIRE LA FIUL LOR ȘI…)

”Admite cererea. Desface căsătoria din culpa exclusivă a reclamantului. Ia act de faptul ca nu au fost solicitate cheltuieli de judecată”. În conformitate cu sentința de divorț, Daniel Dines a cerut despărțirea, însă judecătorii au stabilit că vina i-a aparținut, exclusiv, reclamantului!

Daniel Dines a cerut divorțul de prima soție, în 2013, iar căsătoria a fost desfăcută din culpa exclusivă a… reclamantului

Anul 2014. Daniel Dines ”fuge” din București și se căsătorește cu Alexandra Grigoraș

Daniel Dines divorțase, în luna martie a anului 2013, așa că a decis să își refacă viața alături de Alexandra Grigoraș, mai tânără cu 16 ani decât el. Deși cei doi locuiau în București și împărțeau același domiciliu, declarația de căsătorie a cuplului a fost înregistrată, surprinzător, la Primăria Comunei Ogra, județul Mureș. Nu sunt cunoscute motivele pentru care cei doi au recurs la un astfel de demers îndepărtat geografic de localitatea de reședință, însă, firește, au devenit soț și soție, pornind pe un drum comun. (NU RATA: FOSTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ A DIVORȚAT OFICIAL)

 

Anul 2016. Surpriză de proporții! Daniel Dines apare în postura de pârât

Dacă, în 2013, viitorul miliardar Daniel Dines a fost parte reclamantă în procesul de divorț, anul 2016 l-a găsit de partea cealaltă a ”baricadei” juridice, fiind… pârât. Soția, Alexandra Dines – cei doi se căsătoriseră în anul 2014 -, a intentat… proces de divorț, iar primul termen de judecată a avut loc pe data de 25.10.2016. Dar cauza a fost amânată. De ce? Partea reclamantă a renunțat la cererea de chemare în judecată. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT SOȚUL ANDREEI ANTONESCU CÂND ARTISTA L-A ANUNȚAT DESPRE DIVORȚ)

”În baza art.107 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, constatând că în dosarul nr. 22554/300/2016, la data de 07.09.2016 s-a luat act de renunţare la cererea de chemare în judecată, dispune trimiterea prezentului dosar la completul C 11 M.F., complet iniţial învestit. Tip solutie: Amână cauza”. (NU RATA: CINE ESTE VLAD PLAHOTNIUC ȘI CE AVERE ARE)

Anul 2017, februarie. Lipsește pârâtul, cauza se amână

În februarie 2017, Daniel Dines trebuia să se prezinte la un nou termen de judecată, numai că a lipsit, ceea ce a dus – inevitabil – la o altă amânare a cauzei. (VEZI ȘI AICI: ANUNȚ-ȘOC ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA! TOCMAI A DIVORȚAT)

”Tip solutie: Amână cauza
Soluția pe scurt: lipsă procedură cu pârâtul”.

Aprilie 2017. Soția revine la sentimente mai bune

Tot în anul 2017 a avut loc cel de-al treilea termen de judecată, pe data de 10 aprilie. Iar Daniel Dines s-a aflat în aceeași postură a pârâtului, numai că soția sa, Alexandra, a decis să renunțe la divorț. (NU RATA: DE CE A DIVORȚAT, DE FAPT, IRINA RIMES DE SOȚ)

”Tip solutie: Ia act de renunţare la judecată
Soluția pe scurt: Ia act de renunţarea la judecată. Cu recurs în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se va depune la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunțată în şedință publică astăzi, 10.04.2017”.

Cu certitudine că viața cuplului nu a fost numai lapte și miere. Într-un interval de timp de numai șase ani, ”Șeful Boților” de azi a bifat mai multe treceri prin sălile de judecată – o adevărată telenovelă a divorțurilor, plus cauze amânate -, toate fiind legate, iată, de neînțelegeri conjugale. E drept că Alexandra Dines, în cele din urmă, a renunțat la judecată, iar cei doi se află, acum, în cele mai bune relații. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI: ”EL VREA DIVORȚUL, DAR EU NU VREAU! ÎL IUBESC PREA MULT!”)

Alexandra Dines, frumoasa soție a miliardarului

 Rețeaua de firme deținută de ”Șeful Boților” în România

Daniel Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care ”produc” sume importante. În schema prezentată mai jos, puteți observa, explicit, dezvoltarea continuă a afacerilor celui mai bogat om din România, cel care l-a detronat, practic, pe omul de afaceri Ion Țiriac. (VEZI ȘI: CARE ESTE AVEREA REALĂ A PREZICĂTOAREI CARMEN HARRA)

UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor de peste ocean cu… cei mai fericiți angajați

După ce a fost vândută americanilor, UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor de peste ocean cu… cei mai fericiți angajați, a anunțat Digi 24.

În 2018, compania IT a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari, iar Daniel Dines se aşteaptă ca anul acesta să dubleze acea sumă. În urmă cu câteva luni, investitorii de pe Wall Street, precum Wellington Management, au „alimentat” compania cu peste 500 de milioane de dolari, făcându-l astfel pe Dines primul miliardar de boţi din lume.

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au făcut istorie, se poate spune, cu două reușite de proporții. UiPath, compania IT înființată de ei – specializată în robotică – a fost prima companie de tehnologie care a fost evaluată la un miliard de dolari. Nu după multă vreme, compania a mai dat o lovitură: a primit o finanțare de 225 de milioane de dolari de la Google și Sequoia Capital, iar valoarea companiei a explodat până la nu mai puțin de trei miliarde de dolari! (NU RATA: „MILIARDARUL FĂRĂ CHIP” ESTE PROBABIL CEL MAI BOGAT ROMÂN, DAR LOCUIEŞTE ÎNTR-UN HOTEL DE 2 STELE ABANDONAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce abia a devenit mămică pentru prima oară
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Elena Băsescu, AROGANȚĂ extremă pe plaja din Năvodari. Detaliul de 600 de euro observat în poză
Elena Băsescu, AROGANȚĂ extremă pe plaja din Năvodari. Detaliul de 600 de euro observat în...
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Detalii cutremurătoare în cazul preotului și soției care au murit în casa din București lovită de fulger
Detalii cutremurătoare în cazul preotului și soției care au murit în casa din București lovită...
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Bianca Drăgușanu, dezvăluire INCENDIARĂ despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”
Bianca Drăgușanu, dezvăluire INCENDIARĂ despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”
Nu cumpăra aceste mașini! Au fost făcute zob în Europa
Nu cumpăra aceste mașini! Au fost făcute zob în Europa
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns...
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?
Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?
Ilie Năstase, EXASPERAT de Brigitte Pastramă! Ce îi face bruneta fostului tenismen: 'Am soţie '
Ilie Năstase, EXASPERAT de Brigitte Pastramă! Ce îi face bruneta fostului tenismen: 'Am soţie '
Horoscopul lunii august 2021. Creşteri financiare, bucurii în dragoste
Horoscopul lunii august 2021. Creşteri financiare, bucurii în dragoste
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
EBA a încins litoralul! De ce se uitau toți la ea? Ce a lăsat la vedere fiica fostului președinte? Nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea
EBA a încins litoralul! De ce se uitau toți la ea? Ce a lăsat la...
Ungurii, lovitură uriașă în România. Ce vor să facă în Transilvania
Ungurii, lovitură uriașă în România. Ce vor să facă în Transilvania
Simona Halep a luat mare decizie a vieții ei. Anunț pentru toată România
Simona Halep a luat mare decizie a vieții ei. Anunț pentru toată România
Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație
Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație
Lovitură pentru clienții Lidl! E o mare țeapă. Atenție mare
Lovitură pentru clienții Lidl! E o mare țeapă. Atenție mare
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Cătălin Scărlătescu RUPE TĂCEREA despre jobul Narcisei Birjaru de la hotelul lui Cristi Borcea. Cum l-a obținut, de fapt EXCLUSIV
Cătălin Scărlătescu RUPE TĂCEREA despre jobul Narcisei Birjaru de la hotelul lui Cristi Borcea. Cum...
EXCLUSIV. INTERVIURI Traficul de persoane, demistificat. Cum acţionează traficanţii şi ce este metoda „Loverboy”. Cum îi protejăm pe copii?
EXCLUSIV. INTERVIURI Traficul de persoane, demistificat. Cum acţionează traficanţii şi ce este metoda „Loverboy”. Cum...
Imaginile momentului! Andreea Marin, alături de Jennifer Lopez în vacanță!
Imaginile momentului! Andreea Marin, alături de Jennifer Lopez în vacanță!
Două adolescente au găsit un tânăr de 25 de ani mort. Ce a urmat e scandalos
Două adolescente au găsit un tânăr de 25 de ani mort. Ce a urmat e...
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a fost împușcat
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a...
Simona Halep, fotografie rară în costum de baie! Și-a inaugurat piscina vilei de 4 milioane de euro de la Izvorani
Simona Halep, fotografie rară în costum de baie! Și-a inaugurat piscina vilei de 4 milioane...
S-au căsătorit! Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut pasul cel mare. Ce rochie a purta gimnasta la marele eveniment
S-au căsătorit! Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut pasul cel mare. Ce rochie a...
Cât mai costă o călătorie cu metroul în Bucureşti. Decizie surpriză de la Metrorex
Cât mai costă o călătorie cu metroul în Bucureşti. Decizie surpriză de la Metrorex
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Ce se întâmplă dacă stai 1 minut lângă cineva infectat cu tulpina Delta
Ce se întâmplă dacă stai 1 minut lângă cineva infectat cu tulpina Delta