Ce face Ilinca Vandici înainte de fiecare zi de filmări la „Bravo, ai stil!”
Acum s-a aflat! 👀
Home » Exclusiv » Fabuloasa poveste a celui mai bogat român. Daniel Dines a ”bifat” 3 divorțuri în ultimii 6 ani!

Fabuloasa poveste a celui mai bogat român. Daniel Dines a ”bifat” 3 divorțuri în ultimii 6 ani!

De: Cristian Lisandru 16/09/2019 | 09:50

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, cu o zi în urmă, fabuloasa poveste… financiară a celui mai bogat român al momentului. Daniel Dines, ”Șeful Boților”, așa cum este supranumit – în vârstă de 47 de ani -, a apărut pe coperta din luna septembrie a revistei de business ”Forbes”. Este posesorul unei averi impresionante și fondatorul „unicornului românesc” UiPath.  Programatorul român este primul miliardar în dolari din afaceri cu roboți software (bots), iar compania pe care a vândut-o americanilor este evaluată, acum, la șapte miliarde de dolari. Daniel Dines deține mai mult de 20% din respectiva companie, are afaceri de succes pe teritoriul României și l-a detronat – în topul celor mai bogați români – pe celebrul om de afaceri Ion Țiriac. Dar Daniel Dines a avut și o viață sentimentală tumultuoasă, fiind când reclamant, când pârât în procese de divorț. (VEZI ȘI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

Își dorește ca fiecare persoană să dețină un robot, așa cum Bill Gates – pentru care Daniel Dines a lucrat timp de cinci ani – dorea ca în fiecare locuință să existe un computer. În adolescentă, Dines ar fi vrut să devină scriitor, însă destinul i s-a schimbat, radical, după ce a descoperit matematica și, la un moment dat, limbajul de programare. A învățat singur C++ și a reușit să contabilizeze, astăzi, o avere de aproape 10 miliarde de dolari. Dar cel mai bogat român al momentului nu trăiește rupt de realitatea înconjurătoare și, bineînțeles, nu este și nu a fost indiferent la farmecele feminine. (NU RATA: SCANDAL PE AVEREA POLIȚISTULUI UCIS DE MILIONARUL ATAȘ)

Anul 2013. ”Desface căsătoria din culpa exclusivă a…”

„Unicornul românesc” UiPath a fost fondat de Daniel Dines în 2005, împreună cu asociatul său, Marius Tîrcă. Dar succesul a venit abia în anul 2013. Dacă, din punct de vedere financiar, totul a început să meargă din ce în ce mai bine, viața sentimentală și conjugală a celui mai bogat român al momentului nu urma același curs. Motiv pentru care programatorul a decis să divorțeze. La acea vreme, Daniel Dines era căsătorit cu Simona Ileana Comănescu, însă viața conjugală a ajuns într-un impas, iar despărțirea a devenit singura soluție. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL I-A CERUT DIVORȚUL, DAR SEXOASA DE LA ANTENĂ NU RENUNȚĂ LA VERIGHETĂ!)

Divorțul cerut de Daniel Dines a fost pronunțat abia la al treilea termen de judecată, pe data de 20 martie 2013, iar instanța de judecată a luat o decizie absolut surprinzătoare. (VEZI ȘI: AMNA & (EX-)SOȚUL AU SEMNAT ACTELE DE DIVORȚ! CE AU STABILIT CU PRIVIRE LA FIUL LOR ȘI…)

”Admite cererea. Desface căsătoria din culpa exclusivă a reclamantului. Ia act de faptul ca nu au fost solicitate cheltuieli de judecată”. În conformitate cu sentința de divorț, Daniel Dines a cerut despărțirea, însă judecătorii au stabilit că vina i-a aparținut, exclusiv, reclamantului!

Daniel Dines a cerut divorțul de prima soție, în 2013, iar căsătoria a fost desfăcută din culpa exclusivă a… reclamantului

Anul 2014. Daniel Dines ”fuge” din București și se căsătorește cu Alexandra Grigoraș

Daniel Dines divorțase, în luna martie a anului 2013, așa că a decis să își refacă viața alături de Alexandra Grigoraș, mai tânără cu 16 ani decât el. Deși cei doi locuiau în București și împărțeau același domiciliu, declarația de căsătorie a cuplului a fost înregistrată, surprinzător, la Primăria Comunei Ogra, județul Mureș. Nu sunt cunoscute motivele pentru care cei doi au recurs la un astfel de demers îndepărtat geografic de localitatea de reședință, însă, firește, au devenit soț și soție, pornind pe un drum comun. (NU RATA: FOSTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ A DIVORȚAT OFICIAL)

 

Anul 2016. Surpriză de proporții! Daniel Dines apare în postura de pârât

Dacă, în 2013, viitorul miliardar Daniel Dines a fost parte reclamantă în procesul de divorț, anul 2016 l-a găsit de partea cealaltă a ”baricadei” juridice, fiind… pârât. Soția, Alexandra Dines – cei doi se căsătoriseră în anul 2014 -, a intentat… proces de divorț, iar primul termen de judecată a avut loc pe data de 25.10.2016. Dar cauza a fost amânată. De ce? Partea reclamantă a renunțat la cererea de chemare în judecată. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT SOȚUL ANDREEI ANTONESCU CÂND ARTISTA L-A ANUNȚAT DESPRE DIVORȚ)

”În baza art.107 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, constatând că în dosarul nr. 22554/300/2016, la data de 07.09.2016 s-a luat act de renunţare la cererea de chemare în judecată, dispune trimiterea prezentului dosar la completul C 11 M.F., complet iniţial învestit. Tip solutie: Amână cauza”. (NU RATA: CINE ESTE VLAD PLAHOTNIUC ȘI CE AVERE ARE)

Anul 2017, februarie. Lipsește pârâtul, cauza se amână

În februarie 2017, Daniel Dines trebuia să se prezinte la un nou termen de judecată, numai că a lipsit, ceea ce a dus – inevitabil – la o altă amânare a cauzei. (VEZI ȘI AICI: ANUNȚ-ȘOC ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA! TOCMAI A DIVORȚAT)

”Tip solutie: Amână cauza
Soluția pe scurt: lipsă procedură cu pârâtul”.

Aprilie 2017. Soția revine la sentimente mai bune

Tot în anul 2017 a avut loc cel de-al treilea termen de judecată, pe data de 10 aprilie. Iar Daniel Dines s-a aflat în aceeași postură a pârâtului, numai că soția sa, Alexandra, a decis să renunțe la divorț. (NU RATA: DE CE A DIVORȚAT, DE FAPT, IRINA RIMES DE SOȚ)

”Tip solutie: Ia act de renunţare la judecată
Soluția pe scurt: Ia act de renunţarea la judecată. Cu recurs în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se va depune la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunțată în şedință publică astăzi, 10.04.2017”.

Cu certitudine că viața cuplului nu a fost numai lapte și miere. Într-un interval de timp de numai șase ani, ”Șeful Boților” de azi a bifat mai multe treceri prin sălile de judecată – o adevărată telenovelă a divorțurilor, plus cauze amânate -, toate fiind legate, iată, de neînțelegeri conjugale. E drept că Alexandra Dines, în cele din urmă, a renunțat la judecată, iar cei doi se află, acum, în cele mai bune relații. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI: ”EL VREA DIVORȚUL, DAR EU NU VREAU! ÎL IUBESC PREA MULT!”)

Alexandra Dines, frumoasa soție a miliardarului

 Rețeaua de firme deținută de ”Șeful Boților” în România

Daniel Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care ”produc” sume importante. În schema prezentată mai jos, puteți observa, explicit, dezvoltarea continuă a afacerilor celui mai bogat om din România, cel care l-a detronat, practic, pe omul de afaceri Ion Țiriac. (VEZI ȘI: CARE ESTE AVEREA REALĂ A PREZICĂTOAREI CARMEN HARRA)

UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor de peste ocean cu… cei mai fericiți angajați

După ce a fost vândută americanilor, UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor de peste ocean cu… cei mai fericiți angajați, a anunțat Digi 24.

În 2018, compania IT a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari, iar Daniel Dines se aşteaptă ca anul acesta să dubleze acea sumă. În urmă cu câteva luni, investitorii de pe Wall Street, precum Wellington Management, au „alimentat” compania cu peste 500 de milioane de dolari, făcându-l astfel pe Dines primul miliardar de boţi din lume.

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au făcut istorie, se poate spune, cu două reușite de proporții. UiPath, compania IT înființată de ei – specializată în robotică – a fost prima companie de tehnologie care a fost evaluată la un miliard de dolari. Nu după multă vreme, compania a mai dat o lovitură: a primit o finanțare de 225 de milioane de dolari de la Google și Sequoia Capital, iar valoarea companiei a explodat până la nu mai puțin de trei miliarde de dolari! (NU RATA: „MILIARDARUL FĂRĂ CHIP” ESTE PROBABIL CEL MAI BOGAT ROMÂN, DAR LOCUIEŞTE ÎNTR-UN HOTEL DE 2 STELE ABANDONAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
Cele mai PĂGUBOASE mașini. Modele pe care TREBUIE să le eviți
Cele mai PĂGUBOASE mașini. Modele pe care TREBUIE să le eviți
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
VIDEO. Zebră evadată, la plimbare prin oraș. Animalul a devenit vedetă pe internet
VIDEO. Zebră evadată, la plimbare prin oraș. Animalul a devenit vedetă pe internet
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Vestea dimineții despre pensii! Anunț cumplit pentru toți pensionarii din România. Este adevărat
Vestea dimineții despre pensii! Anunț cumplit pentru toți pensionarii din România. Este adevărat
Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan a făcut anunţul, ce i-a cerut Reghe! E cutremur!
Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan a făcut anunţul, ce i-a cerut Reghe! E cutremur!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui: „Nu cred că acest lucru va veni atât de repede”. Fostul fotbalist a spus totul la „Fiță cu Adiță”
Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui: „Nu...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate?
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Vestea nopții despre Ovidiu Lipan Țăndărică! Anunț trist despre bateristul trupei Phoenix
Vestea nopții despre Ovidiu Lipan Țăndărică! Anunț trist despre bateristul trupei Phoenix
Buna Vestire sau Blagoveștenia. Ziua în care nu e bine să ne certăm
Buna Vestire sau Blagoveștenia. Ziua în care nu e bine să ne certăm
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Concurentul de la Chefi la cuțite a sărit să ucidă un om cu cuțitul primit la emisiune! Detalii șocante
Concurentul de la Chefi la cuțite a sărit să ucidă un om cu cuțitul primit...
Și-a cumpărat un TV second-hand. L-a pornit și a rămas perplexă de ce era pe ecran
Și-a cumpărat un TV second-hand. L-a pornit și a rămas perplexă de ce era pe...