Fostul prezentator de la Antenă a divorțat oficial, iar noi avem detalii exclusive!

Autor: I.D.
Publicat: 02/07/2019 | 06:00

E gata! Nu a mai fost chip de împăcare! Soția a vrut divorțul, a depus cererea la începutul anului, iar sentința a venit la sfârșitul lunii trecute. Ovidiu Cuncea, actorul devenit duhovnic, nu mai este bărbat însurat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unui proces rapid și fără lacrimi.

Celebrul actor Ovidiu Cuncea (52 de ani), care a devenit, între timp, mai mult duhovnic, nu mai poartă verighetă! Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 au soluționat cererea de divorț pe care soția actorului, Cristina, a depus-o în luna februarie a acestui an. Iar sentința este definitivă. (CITEȘTE ȘI: CÂND ERA PE STICLĂ, OVIDIU CUNCEA STRĂLUCEA, DAR DE ANI BUNI STĂ ÎNTR-UN CON DE UMBRĂ)

Iată soluția pe scurt: ”Admite cererea principală și cererea reconvențională modificată. Desface căsătoria părților, prin acord. Reclamanta va reveni la numele anterior căsătoriei, Lupașcu. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.” 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anunța, în exclusivitate, că soția lui Ovidiu Cuncea a fost aceea care a cerut divorțul. Iar unul dintre motive ar fi fost chiar faptul că actorul a apucat calea celor sfinte. Cristina Lupașcu, după divorț, și Ovidiu Cuncea au doi copii, o fată de 20 de ani și un băiat de 21.

Ovidiu Cuncea, la momentul adevărului

Celebrul actor Ovidiu Cuncea a vorbit deschis despre viața sa, după ce a decis să meargă pe drumul credinței. El este acum diacon la mai multe biserici din Capitală. Însă cum a ajuns de la actorie la o legătură strânsă cu Dumnezeu? Totul a început, a povestit acesta, de când era tânăr, iar influența tatălui său, care își dorea ca el să devină preot, și-a spus cuvântul. (VEZI AICI: LOGODNICUL A DAT-O AFARĂ DIN CASĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ! I-A LUAT MAȘINA ȘI…)

Ovidiu Cuncea a devenit, de câțiva ani, duhovnic în Capitală

„Am făcut seminarul teologic, înainte de ’90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni”, dezvăluia Cuncea, la emisiunea Vorbește lumea.

„Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul”, a mai povestit Cuncea. (NU RATA: SOȚUL SEXOASEI DE LA ANTENĂ A FUGIT LA MARE ÎN PLIN DIVORȚ!)

„Mult a contat sprijinul familiei. Când eram diacon, soția a spus: «Te-ai schimbat, ești altă persoană». Fericit?… E complicată fericirea. Sunt împlinit, echilibrat”, a încheiat șirul dezvăluirilor Ovidiu Cuncea.

Cine este Ovidiu Cuncea

Născut pe 27 mai 1967 la Făgăraș, Ovidiu Cuncea a fost una dintre cele mai apreciate vedete TV în anii 2000. La emisiunea-concurs “Ciao, Darwin!”, care a debutat la Antena 1 în 2003, Ovidiu făcea echipă cu Dan Negru, prezentatorul show-ului, dar și cu sexoasa Roxana Ionescu, alias Mama Natură. Ulterior, alături de Roxana, a realizat și emisiunea pentru copii “Vreau să fiu mare vedetă”, difuzată tot de televiziunea din Băneasa. În stagiunea curentă de la TNB joacă în piesele “Înșir’te mărgărite”, “Revizorul” și „Vizita bătrânei doamne”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...