FOTO / Când era pe sticlă, Ovidiu Cuncea strălucea, dar de ani buni stă într-un con de umbră! Dacă-l vezi, nu-l recunoşti pe celebrul actor

Publicat: 13/10/2017 | 17:40

Când spui: “Ovidiu Cuncea”, nu ai cum să nu-ţi aminteşti de emisiunile explozive, la care râdeai cu poftă şi în care actorul apărea alături de Dan Negru şi Roxana Ionescu. Ei bine, starul s-a schimbat foarte mult de când nu a mai apărut la TV. În plus, veniturile sale nu mai sunt ca odinioară.

În vârstă de 50 de ani, Ovidiu Cuncea a făcut carieră în televiziune şi este unul dintre cei mai talentaţi actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti. El are o familie frumoasă şi e tatăl a doi copii: Sarah are 18 ani, iar fratele ei mai mare, Petru, 19. În cele mai recente poze făcute publice pe Facebook, se poate observa cât de mult şi-a pus amprenta timpul asupra lui.

Cu o experienţă lungă în lumea teatrului şi a televiziunii, el a decis să nu se facă preot, deşi a urmat cursuri de specialitate. Cu a renunţat să mai apară la TV, Ovidiu Cuncea veniturile sale nu mai sunt ca înainte. De altfel, în urmă cu mulţi ani, actorul s-a numărat printre tăticii care au primit indemnizaţie de la stat ca să acasă cu copiii.

Citește și...