Fostul candidat la Președinție & soția își partajează averea: ”Ea nu a lucrat niciodată! Avea șofer, bonă, menajeră, asistentă și…”

Publicat: 19/06/2019 | 23:24

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul în care se află politicianul-milionar Eduard Gheorghe Manole. Fostul candidat la Președinția României și soția își partajează averea în instanță. (CITEȘTE ȘI: VLOGGERUL SELLY  S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ!  ABI TALENT ÎȘI REVENDICĂ ”DIVORȚUL”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uimitoare legate de disputa care a izbucnit, în urmă cu aproximativ un an, în familia politicianului-milionar Eduard Gheorghe Manole. Fostul candidat la Președinția României se războiește pe avere în instanță cu partenera de viață, Andreea Maria. (NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA” A FOST ARESTAT LA DOMICILIU! MOTIVUL…)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, soția politicianului-milionar a pretins în instanță o cotă egală din imobilul din Voluntari, acolo unde a locuit alături de Eduard Gheorghe Manole, jumătate din firma pe care o are soțul ei, dar și o parte din banii pe care acesta îi deține într-un cont din străinătate.

Argumentele politicianului în fața magistraților

În apărarea sa, fostul candidat la Președinția României a susținut în fața judecătorilor faptul că soția lui nu a lucrat niciodată și că a beneficiat în permanență de sofer personal, bonă, dar și de o menajeră și de o asistentă.(NU RATA, AICI:  FOTBALISTUL DE ”NAȚIONALĂ” ȘI-A LĂSAT AMANTA GRAVIDĂ!)

Ea nu a lucrat niciodată! Avea șofer, bonă, menajeră, asistentă. Iar casa din Voluntari a fost achiziționată din fonduri proprii, astfel că aceasta nu poate fi inclusă în masa partajabilă”, ar fi susținut, în fața instanței, Eduard Gheorghe Manole.

Fostul candidat la președenție Eduard Manole a fost chemat la divort de soție, care îl acuză de violență domestică.
Fostul candidat la Președinție Eduard Manole și soția lui își partajează averea în instanță

Magistrații de la Judecătoria Buftea au luat act de micșorarea pretențiilor soției fostului candidat la Președinția României. (NU RATA, AICI: UN FOTBALIST DE FAMILIE BUNĂ O ”CURTEAZĂ” PE FIICA LUI TEO TRANDAFIR)

”Respinge cererea de modificare a citativului. Ia act de micşorarea pretenţiilor reclamantei. Admite excepţia netimbrării cererii invocată de pârât. Anulează, ca netimbrată, cererea formulată de reclamanta Manole Andreea-Maria în contradictoriu cu pârâtul Manole Gheorghe Eduard. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii”, se arată în decizia judecătorilor.

Andreea Maria a cerut protecția judecătorilor

Eduard și Andreea Maria s-au căsătorit în 2007. Iar anul trecut, în Săptămâna Mare, Andreea Maria Manole a introdus două dosare la Judecătoria Buftea împotriva soțului său. Femeia a cerut judecătorilor emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Eduard Gheorghe Manole, iar în Joia Mare a înregistrat și acțiunea de divorț! În legislația românească și oriunde în lume, ordinul de protecție este cerut de victimele agresiunilor fizice, majoritar cele domestice. Așadar, Andreea Maria Manole cerea, cel mai probabil, îndepărtarea de urgență a soțului din domiciliul conjugal și interdicția de a se afla în apropierea ei. (CITEȘTE ȘI: OPERAȚIILE ESTETICE AU TRANSFORMAT-O TOTAL PE CÂNTĂREAȚA ACUZATĂ CĂ ȘI-A VÂNDUT TRUPUL…)

Politicianul a cunoscut de mic greutățile

”Eduard Manole s-a născut în data de 21 martie 1964 la Constanța. Părinții săi – mama – profesoară de limba engleză și tatăl, navigator, s-au străduit să le ofere lui și fratelui lui toate condițiile pentru o copilărie lipsită de griji. Mama sa , personalitate puternică s-a ocupat foarte mult de educația și bună creștere a celor doi copii, ținând loc și de tată atunci când acesta era plecat pentru prea mult timp pe mare.

În momentul în care, din păcate, vasul de croazieră Transilvania s-a scufundat – vas pe care lucra tatăl – singurul susținător financiar al familiei, implicând astfel probleme financiare pentru familie – mama – foarte ambițioasă, cu doi copii mici, a urmat cursurile Facultății de Limbă Engleză – reușind astfel în scurt timp să restabilească echilibrul economic al familiei”, arată afaceristul în vârstă de 55 de ani pe blogul său. Eduard Manole a candidat de două ori la Președinție împotriva lui Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Ion Iliescu sau Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)