Fotbalistul de ”națională” și-a lăsat amanta gravidă!

Publicat: 18/06/2019 | 22:12

La aproximativ jumătate de an de când și-a încheiat socotelile cu fosta parteneră de viață, ”răsfățatul” fotbalului românesc se pregătește de cel mai important rol din viața lui. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că jucătorul de ”națională” și-a lăsat iubita gravidă. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL OM DE CASĂ AL LUI GIGI BECALI E ÎN PRAG DE ”DIVORȚ” CU SEXOASA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre „răsfățatul” fotbalului românesc. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Cristian Daminuță se pregătește să devină tătic. (VEZI ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ CU FOSTUL SOȚ MILIONAR AL CRISTINEI SPĂTAR!)

La nici șase luni după ce a divorțat de sexoasa Iasmina Halas, fostul star al echipei din Ștefan cel Mare și-a lăsat iubita însărcinată. Potrivit unor surse din apropierea sportivului, în urmă cu câteva zile, Coca, sexoasa animatoare care l-a prins în mrejele iubirii pe ”răsfățatul” fotbalului românesc, a făcut marele anunț. Bruneta poartă în pântece rodul iubirii pe care o trăiește alături de Cristian Daminuță. (NU RATA, AICI: ROXANA NEMEȘ A RUPT-O CU MILIONARUL, IAR PE IUBI L-AM FILMAT DEJA LA PLAJĂ CU ”NOUA”!)

”Cristian a primit cel mai frumos cadou. Iubita lui e însărcinată. Coca a făcut marele anunț în urmă cu câteva zile. Cristian a fost foarte emoționat după ce a primit vestea. Acum nu își mai încape în piele de bucurie” , ne-a dezvăluit o persoană din anturajul fotbalistului.

Cristian Daminuță și-a lăsat iubita însărcinată!

Legitimat la echipe de renume!

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio. El are trei  selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19. (NU RATA, AICI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE ”NAȚIONALĂ” A DESCHIS SEZONUL LA PLAJĂ)

Fosta soție, singură și pusă pe distracție!

”Mi-am propus să mă distrez foarte mult. Cu voia lui sau fără voia lui, o să mă distrez. În weekend vreau să plec la mare. Vreau un weekend de neuitat, o să fac multe. Sunt singură, singură și neliniștită. Am venit în București ca să îmi caut iubit. Bărbatul pe care-l caut trebuie să fie frumos și inteligent. Nu neapărat să fie bogat. Banii nu înseamnă totul, dar nici să nu fie ultimul sărac. (…) Eu ies din casă și fără să am 1.000 de euro. Nu vreau să îmi dea cineva în cap”a mărturisit recent Iasmina, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...