”Regina Instagramului” din România a rămas însărcinată cu fostul soț milionar al Cristinei Spătar!

Autor: I.D.
Publicat: 17/06/2019 | 22:39

2019 este, cu siguranță, anul gravidelor din showbizul autohton, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este cea mai proaspătă viitoare mămică dintre celebrități. (Cel mai bine platit job din București) După o relație de trei ani, Larisa Tănăsoiu îi va dărui un copil lui Alin Ionescu, fostul soț al milionar al Cristinei Spătar. (Citește și: Fosta asistentă a lui Capatos i-a ţinut ”companie” în weekend soţului CRISTINEI SPĂTAR)

Potrivit surselor noastre de încredere, „Regina Instagramului” va deveni pentru prima oară mămică. Părinții nu au aflat încă sexul bebelușului, deoarece bruneta este în primele luni de sarcină. Atât ea, cât și iubitul ei, sunt foarte fericiți că vor avea un copil împreună și așteaptă cu nerăbdare să sosească pe lume cel mai nou membru al familiei.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

I-a luat locul Cristinei Spătar în vila din Crevedia

Există viaţă după divorţ, iar fostul soţ al Cristinei Spătar a demonstrat cu siguranță acest lucru. În vila de la Crevedia a omului de afaceri şi-a făcut simţită prezenţa o nouă femeie, alta decât Cristina Spătar. (Vezi aici: Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!)

După divorțul de Alin Ionescu, cântăreața a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Situația s-a schimbat însă la sfârșitul anului trecut, când artista a plecat din locuință împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. La scurt timp, omul de afaceri s-a mutat cu iubita lui, Larisa Tănăsoiu, care a pozat sexy în curtea vilei, dar și în fața șemineului din fosta casă a Cristinei Spătar.

S-au afișat împreună și înainte de divorțul milionarului

Larisa Tănăsoiu se afişa cu Alin Ionescu din 2016, când el încă era căsătorit. În urmă cu trei ani, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe milionar la faimosul club „El Capitan”, din Snagov, în timp ce se plimba cu barca alături de brunetă. (Citește și: Prima reacţie a soţului CRISTINEI SPĂTAR, după ce a apărut a apărut cu fosta asistentă!)

La câteva zile, tot noi i-am fotografiat pe cei doi în club, semn că soţul Cristinei Spătar nu se ferea deloc să-şi asume relaţia. Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu erau afectuoşi unul cu celălalt, iar tânăra începuse să posteze imagini pe conturile sale de Facebook şi Instagram, din locurile prin care ajungea alături de milionar.

Cine este Larisa Tănăsoiu

Larisa, iubita lui Alin Ionescu, este o fostă asistentă TV din emisiunea lui Dan Capatos şi actuala „Regină a Instagramului”! Aceasta are mii de followeri şi îşi promovează şi blogul personal. Larissa, aşa cum îşi scrie ea numele, are 29 de ani, s-a născut în Râmnicu Vâlcea, însă locuiește de câțiva ani în Bucureşti. (Nu rata: Mai sexy decat Bianca, mai coapta decat Cruduta! Larisa e noua senzatie a Instagram-ului!)

“Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regulă, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul”, scria ea pe blog.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...