Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!

Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!

De: Cancan 10/06/2016 | 00:00
Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a povestit toate detaliile despre cea mai nouă cucerire a milionarului, Larisa Tănăsoiu, dar şi despre escapada acestora la Snagov, (citeşte toată povestea AICI), iată că dezvăluirile se confirmă, ba mai mult decât atât, cea ce părea o relaţie la două capete a devenit un adevărat patrulater adulterin!

UPDATE 12.40
Soţul Cristinei Spătar a făcut prima declaraţie. El spune că este foarte bine în acest moment şi că pozele în care a apărut nu semnifică nimic. Legat de de soţia sa, Cristina, bărbatul spune că aceasta a făcut multe greşeli. ”Nu comentez de Cristina, ea a făcut multe greşeli.

Regina R&B a jurat în faţa altarului să-i fie alături soţului la bine şi la greu, dar el nu s-a ţinut de promisiune!

Cristina Spătar a trecut printr-o perioadă delicată, din cauza problemelor pe care le-a avut în mariaj. Soţul său a fost fotografiat de mai multe ori în compania unor diverse domnişoare, iar acest lucru a afectat-o foarte tare pe cântăreaţă. Chiar şi aşa, a încercat să-şi salveze căsnicia şi a urmat îndeaproape sfaturile duhovnicului său, care i-a sugerat să nu pună capăt mariajului. În mod sigur cei mai afectaţi ar fi fost copiii ei, care sunt la vârsta la care au nevoie de prezenţa ambilor părinţi. ‘’Încerc pe cât posibil să-I ţin departe de această situaţie. Ei petrec mult timp cu bona, au diverse activităţi şi sunt destul de mici şi nu prea înţeleg ce se petrece. Oricum nu am ce să comentez, pentru că soţul meu le acordă atenţie ţi se ocupă de ei‘’, a povestit Cristina.

Soţul milionar a pus ochii pe noua senzaţie de pe Instagram, nimeni alta decât Larisa Tănăsoiu, fosta asistentă păcătoasă a lui Capatos

Cea mai nouă cucerire a soţului milionar este nimeni alta decât Larisa Tănăsoiu, fostă „asistentă păcătoasă” din emisiunea lui Capatos şi actuala bombă sexy pe Instagram! Aceasta are mii de followeri şi îşi promovează adesea şi site-ul propriu. Larissa, aşa cum îşi scrie ea numele, are 26 de ani, s-a născut în Râmnicu Vâlcea, însă de câţiva ani s-a mutat în Bucureşti. „Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regula, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul.” scria ea pe blogul personal. Mai mult decât atât, se pare că bomba sexy de pe Instagram este atât de mândră de noua relaţie, încât nu s-a ferit să posteze fotografii şi filmuleţe din escapada sa amoroasă cu milionarul care nu este nici acum burlac.

Larisa deja a prins curaj şi postează fotografii din escapadele amoroase cu milionarul, la fel cum face şi acesta, semn că relaţia lor devine tot mai serioasă.
Larisa deja a prins curaj şi postează fotografii din escapadele amoroase cu milionarul, la fel cum face şi acesta, semn că relaţia lor devine tot mai serioasă.

După escapada de la Snagov, milionarul s-a distrat în club cu iubita

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a fotografiat pe cei doi îndrăgostiţi în club, la ora 00:20, în data de 9 iunie, semn că soţul Cristinei Spătar nu se mai fereşte să-şi asume relaţia, mai ales că şi Cristina pare să fi mers mai departe, cu toate că cei doi menţin în continuare aparenţele de dragul celor doi copii. Aceştia erau afectuoşi unul cu celălalt, cu atât mai mult cu cât Larisa deja a început să îşi posteze imagini pe conturile sale de Facebook şi Instagram din locurile prin care ajunge alături de iubitul său, fără să pară deranjată de faptul că acesta nu este burlac.

Milionarul nu se mai fereşte să se afişeze cu Larisa.
Milionarul nu se mai fereşte să se afişeze cu Larisa.

Deşi este căsătorit cu Cristina şi într-o relaţie cu Larisa, milionarul i-a promis unei a treia femei că va divorţa pentru ea

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România v-a oferit detaliile despre inedita şi interzisa poveste de amor, un cititor ne-a trimis pe [email protected] informaţii despre o a treia femeie din viaţa milionarului. Aceasta se numeşte Silvana Radu, locuieşte în Bucureşti, dar este originară din Bacău. Se pare că, în timp ce jonglează deja la două capete, milionarul căsătorit i-ar fi promis Silvanei că va divorţa pentru ea de Cristina Spătar. Însă, dacă este să ne luăm după cum evoluează situaţia, mai degrabă ar părea să fie dispus să devină burlac pentru bomba sexy Larisa, cea cu care s-a afişat şi în club.

Atât Larisa, cât şi Silvana, au postat fotografii realizate în biroul soţului Cristinei Spătar.
Atât Larisa, cât şi Silvana, au postat fotografii realizate în biroul soţului Cristinei Spătar.

Johnny Depp i-a „suflat-o” pe Angela

Aşa cum vă explicam mai sus, milionarul este prins de fapt într-un… patrulater adulterin! Tot în acelaşi mail primit pe [email protected], cititorul CANCAN.ro ne-a anunţat că soţul Cristinei Spătar ar fi fost implicat într-o aventură şi cu nimeni alta decât Angela Elena, cea care nu îşi mai putea dezlipi mâinile de pe sex simbolul de la Hollywood, atunci când acesta a ajuns la Bucureşti împreună cu trupa The Hollywood Vampires. (citeşte toată povestea AICI),

Încurcate sunt căile inimii, mai ales cu verigheta pe deget

Nu este prima dată în showbiz când un bărbat căsătorit are aventuri extraconjugale şi nici prima dată când un cuplu minden alege să păstreze aparenţele de dragul copiilor, dar suntem curioşi cum se descurcă milionarul cu nu mai puţin de 4 femei! Dacă mai au şi alţi cititori detalii despre buclucaşa poveste de amor în patru, îi aşteptăm să ne scrie pe aceeaşi adresă: [email protected]!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi...
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...