Operațiile estetice au transformat-o total pe cântăreața acuzată că și-a vândut trupul… Ea este ”Regina din plastic” a showbizului!

Publicat: 18/06/2019 | 22:19
Devenită celebră în urmă cu mai mulți ani, când era acuzată că și-a vândut trupul, cântăreața Emmy s-a schimbat total! (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a descoperit că Emilia Loredana Negurici, pe numele întreg, a ajuns o cu totul altă persoană, de nerecunoscut pentru cei care nu au asistat la etapele transformării ei. (VEZI AICI CE FACEA EMMY ÎN URMĂ CU DOI ANI) (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)
În primul rând, Emilia și-a schimbat complet look-ul, prin mai multe operații estetice: rinoplastie, mărirea buzelor, mărirea sânilor, liposucție etc. Acum, Emmy este de nerecunoscut. În plus, ”Regina din plastic” a showbizului a renunțat complet la muzică și s-a apucat de modă.
Emmy a trecut prin mai multe operații estetice

Emmy ar face o avere din modă

Rochiile realizate în atelierul lui Emmy se vând pe bani grei
Emilia Negurici și-a creat propria linie de rochii și accesorii glam pe care a numit-o „Aristocrat”. Surse din anturajul lui Emmy susțin că blonda face bani foarte frumoși, pentru că toate rochiile realizate în atelierul ei sunt extrem de scumpe, câteva mii de euro fiecare.
Iar când femeile care au nevoie de rochii de gală pentru nunți sau alte evenimente nu au suficienți bani pentru a le cumpăra, Emmy le și închiriază la prețuri piperate, de câteva sute de euro pe seară. Astfel, cu câteva rochii și accesorii vândute și închiriate într-o lună, Emmy poate depune la bancă, potrivit surselor citate, chiar și peste 30.000 de euro, la concurență cu alte designere cunoscute de la noi. (NU RATA: EMMY A TRECUT LA STADIUL DE PRINȚESĂ ÎN PALAT)

Un trecut controversat

Emmy, pe vremea când era cunoscută drept cântăreață
La începutul anului 2010, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vă prezenta, în exclusivitate, un filmuleț în care Emmy se afla într-o cameră alături de un bărbat, cu care întreținea raporturi sexuale. Înainte de a se „pune pe treabă”, Emilia și-a negociat tariful. Suma finală primită a fost de 200 de euro.
Ulterior, în 2015, numele lui Emmy a apărut și în celebrul dosar „Secția 19”, tânăra fiind acuzată atunci de proxenetism. (AMĂNUNTE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)