BREAKING NEWS | Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei! Motivul…

Autor: I.D.
Publicat: 16/09/2019 | 23:13

În urmă cu câteva săptămâni, v-am prezentat, în premieră, AICI, detalii uluitoare despre cel mai surprinzător ”divorț” din showbiz-ul românesc. După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat. Cu toate că s-au despărțit, Anna Lesko și DJ Vinnie încă nu și-au închis socotelile. Vedeta l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: FABULOASA POVESTE A CELUI MAI BOGAT ROMÂN. A ”BIFAT” 3 DIVORȚURI ÎN ULTIMII 6 ANI!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat in posesia unor informații incredibile legate de cea mai surprinzătoare despărțire din showbiz-ul românesc, ”divorțul” dintre Anna Lesko și DJ Vinnie. (NU RATA: ”REGINA LUXULUI” A LUAT PRÂNZUL CU EX-UL MULTIMILIONAR AL ANNEI LESKO)

Cu toate că și-au spus definitiv ”adio”, cei doi se pare că încă nu și-au încheiat socotelile. Sexoasa vedeta l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, Anna Lesko cere instanței de judecată să stabilească termenii despărțirii. Respectiv, cântăreața le solicită judecătorilor să consfințească acordul prin care ea și DJ-ul s-au decis asupra bunurilor comune pe care le-au dobândit în timpul relației, dar și asupra custodiei copilului lor.

Motivul despărțirii…

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce renumita artistă a fost surprinsă în timp ce se săruta, în club, cu Mike Diamondz, relația cu DJ Vinnie ar fi început să se răcească. Din câte se pare, între cei doi ar fi intervenit mai multe discuții acide, iar ”ruptura” a fost inevitabilă după episodul din club. (VEZI ȘI: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei!
Anna Lesko nu a încheiat socotelile cu DJ Vinnie

Anna Lesko, mamă la 35 de ani!

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. (NU RATA: ”FAIMOSUL” DE LA EXATLON I-A DĂRUIT INELUL UNEI NECUNOSCUTE LA RESTAURANT!)

Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Iar fratele și sora lui Adrian cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, DECLARAȚII TRANȘANTE DESPRE DIVORȚ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)