Foto de colectie! Asa aratau Irinel Columbeanu si Anna Lesko in urma cu 18 ani. Cat de fericiti erau impreuna!

Publicat: 04/08/2014 | 08:26

Anna Lesko si Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii '90. Insa, putini sunt cei care mai stiu cum aratau cei doi impreuna.

Relatia dintre Lesko si Irinel a inceput pe vremea cand Anna era o pustoaica de 17, cu visuri mari. Pe de alta parte, el era un tanar afacerist in varsta de 38 de ani. Intre ei totul a inceput in 1996, la Casino Constanta, la o petrecere unde frumoasa basarabeanca dansa alaturi de o trupa de balet. Chiar daca multi nu au dat nicio sansa relatiei, Irinel si Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

iri

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna despre Irinel.

iri

Pentru ca iubea pictura foarte mult, interpreta isi dedica mult timp pasiunii ei. „Pentru Irinel am pictat doar atunci când aveam o relaţie amoroasă. Are câteva tablouri la el acasă, la Izvorani. Sunt ferm convinsă că încă le păstrează pentru că sunt frumoase. Au fost dăruite din dragoste, pasiune, inspiraţie „, a povestit Anna Lesko într-un interviu pentru acasatv.ro.

iri

Artista era frumoasa, sexy si se bucura si de sustinerea financiara a iubitului sau, drept urmare, succesul nu s-a lasat deloc asteptat, asa ca in 2001 a inceput cariera muzicala.

In 2004, dupa opt ani impreuna, toata lumea se astepta sa ajunga si in fata altarului, cei doi s-au despartit.

Citeste si

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, impreuna dupa opt ani! S-au pupat si au petrecut 30 de minute impreuna!

VIDEO Dezvaluire-soc! De ce s-a despartit Anna Lesko de Irinel Columbeanu! „Am uitat sa ii mai fiu femeie!”

Mereu in centrul atentiei

Imediat dupa ce Anna a plecat din casa sa, Irinel a inceput sa se afiseze la evenimentele mondene in compania modelului Blanche. „Nu m-am interesat niciodata de celelalte femei ale lui deoarece eu am fost tot timpul in centrul atentiei. El mi-a demonstrat ca eu sunt cea mai importanta”, a declarat Anna la momentul respectiv.

L.L

Citește și...