Anna Lesko & DJ Vinnie s-au despărțit definitiv!

Autor: I.D.
Publicat: 29/08/2019 | 05:00

Despărțire surprinzătoare în showbiz-ul românesc! După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat. ”Ruptura” dintre Anna Lesko și DJ Vinnie s-ar fi produs după ce artista și Mike Diamondz au fost filmați în club sărutându-se. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile celui mai surprinzător ”divorț” din lumea artistică. (CITEȘTE ȘI: ”REGELE” DIN UMBRĂ AL IMOBILIARELOR S-A REPATRIAT DIN AMERICA. AVEM IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU BOGĂTAȘUL!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai surprizătoare despărțire de pe scena mondenă. Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”adio”. (VEZI AICI: CONNECT-R A „RELUAT-O” CU MISHA, IAR NOI AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce renumita artistă a fost surprinsă în ”offside”, în timp ce se săruta, în club, cu Mike Diamondz, relația cu DJ Vinnie ar fi început să se răcească. Din câte se pare, între cei doi ar fi intervenit mai multe discuții acide, iar ”ruptura” a fost inevitabilă după episodul din club.

Episodul care ar fi provocat ”divorțul”. Anna și Mike, gesturi tandre în club

Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului. De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna lui creștere. (NU RATA: LORA A PRIMIT O DEDICAȚIE-SURPRIZĂ PE PLAJĂ + A POZAT SUPER-SEXY ÎN COSTUM DE BAIE)

Anna Lesko și DJ Vinnie au ”divorțat”

Anna Lesko, mamă la 35 de ani!

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. (CITEȘTE ȘI: A RENUNȚAT LA CARIERA XXX CA SĂ SE FACĂ… DJ)

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy artiste de la noi din țară

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014. (NU RATA: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU, EXECUTAT SILIT DE ANAF PENTRU 1.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...