Connect-R a „reluat-o” cu Misha, iar noi avem dovada filmată!

Publicat: 27/08/2019 | 22:49

Au divorțat în secret, iar acum arată că au o nouă relație, cel mai probabil, de dragul fiicei lor, Maya. Connect-R a “reluat-o” cu Misha, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dovada filmată.

Connect-R și Misha au trăit o superbă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Maya, fetița pe care o au împreună. Cei doi au șocat pe toată lumea când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Au păstrat, însă, o relație corectă de dragul copilului, în așa fel încât nimeni să nu aibă de suferit de pe urma despărțirii.

(VEZI AICI: ”REGELE” SALAM I L-A FĂCUT CADOU  – LA PROPRIU – PE CONNECT-R CELUI MAI TEMUT INTERLOP DIN CAPITALĂ!)

Faptul că a divorțat de Misha pare că l-ar fi afectat serios pe Connect-R, iar mărturie în acest sens stau cele mai recente imagini obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cu îndrăgitul artist, pe care le-am prezentat, în detaliu, AICI. Cântărețul, aflat la biserică, era debusolat, privea în gol și părea “deprins” de realitatea din jur.

Întâlnire cu fosta soție și fetița

Un lucru, este, însă, cert. Connect-R își iubește fetița și nu poate trăi fără ea. După ce a plecat din “Casa Domnului”, artistul s-a dus glonț să o vadă pe Maya, ocazie cu care s-a reîntâlnit cu Misha. Cei doi artiști au fost super-degajați și cu zâmbetul pe buze.

Concluzia ar fi că artistul a “reluat-o” cu fosta soție, iar imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, confirmă acest lucru. În prezent, Connect-R și Misha stau în aceeași casă și se ocupă împreună de educația micuței Maya. Lucru pentru care cei doi părinți merită apreciați.

Față de acum arăta în biserică, Connect-R s-a schimbat total în compania fiicei sale. S-a luminat la față și, practic, a renăscut. Misha a fost tot timpul lângă el, iar cei doi au purtat și o scurtă discuție. Semn clar că lucrurile au revenit la normal între ei, iar Maya a fost, mai mult ca sigur, liantul decisiv.

Connect-R a „reluat-o” cu Misha, iar fiica lor, Maya, a avut un rol important

(CITEȘTE ȘI: TOTUL DESPRE DESPĂRȚIRILE CARE AU CUTREMURAT SHOWBIZUL ÎN 2018!)

Misha și Connect-R au divorțat în 2016

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie 2014 și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

(NU RATA: MISHA ARE COȘMARURI DUPĂ DIVORȚ?! PRIMELE IMAGINI CU TATUAJUL SECRET)

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat, printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare, că el și Misha au divorțat în secret din 2016.

Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.

(VEZI AICI: INFORMAȚII NEȘTIUTE DESPRE DIVORȚUL DINTRE CONNECT-R ȘI MISHA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...