”Regele” Salam i l-a făcut cadou (la propriu) pe Connect-R celui mai temut interlop din Capitală!

Publicat: 18/05/2019 | 04:02

E incredibil ce s-a întâmplat la ultimul botez de răsunet din lumea ”băieților răi”. ”Regele” Florin Salam i l-a făcut cadou, la propriu, pe Connect-R lui Fardin Amet, cel mai temut interlop din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice de la eveniment.  (Cel mai bine platit job din București)

La sfârșitul săptămânii trecute, în București a avut loc o super-petrecere la care a luat parte toată “crema” lumii interlope. Unul dintre cei mai periculoşi lideri ai ”băieților răi” din Capitală și-a botezat fiica, iar show-ul a fost unul fabulos. Chiar dacă un “greu” a lipsit. Toată lumea îl aștepta pe Florin Salam să întrețină atmosfera.

“Vino aici, nu accept un refuz!”

Fardin Amet, fericitul tătic, a pus, imediat, mâna pe telefon și l-a sunat, în zoua botezului, pe cunoscutul cântăreț de manele. “Vino, rapid, aici! Nu accept un refuz!”, i-ar fi transmis, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cunoscutul interlop.

Replica lui Florin Salam nu a întârziat: “Frate, sunt în Italia, la Roma! Nu am nicio posibilitate să ajung!”. Te urci în avion și vii imediat aici!”, ar fi “tunat” Fardin Amet. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Salvarea a venit de la Connect-R

Degeaba! Florin Salam a refuzat invitația. Însă s-a revanșat, cum a știut el, față de bunul său amic. I l-a trimis la petrecere pe Connect-R! Care a susținut un recital unic! Mărturie în acest sens stau imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Toți cei invitați la eveniment, dar mai ales copiii, au fost în extaz în momentul în care l-au văzut pe Connect-R pe scena improvizată. S-a dansat, s-a cântat, iar dedicațiile, așa cum era normal, au curs gârlă.

Sursele noastre susțin că Florin Salam ar fi achitat toată reprezentația susțină de Connect-R la botezul fetiței lui Fardin Amet. Ca “iertare” pentru faptul că nu a putut ajunge la petrecerea din cartierul Berceni, care a fost una fabuloasă.

În concluzie, un lucru rămâne cert: “Prietenul la nevoie se cunoaște!”. Lucru certificat de ceea ce s-a întâmplat la botezul fiicei lui Fardin Amet. “Regele” Salam nu și-a lăsat amicul de izbeliște și i l-a oferit cadou pe Connect-R, iar botezul a fost, în cele din urmă, unul de nota 10.

(VEZI AICI: DETALII ULUITOARE DIN PROCESUL CELEBRULUI INTERLOP FANE CĂPĂȚÂNĂ! JUDECĂTORII URMEAZĂ SĂ…)

Cine este Fardin Amet

Fardin Amet este cunoscut de autorităţi drept unul dintre cei mai violenţi intrelopi din Capitală. Cu toate că acesta a stat mai mult la închisoare, a reuşit să se impună în Apărătorii Patriei, în zona dominată de etnicii turci, stabiliţi în Sectorul 4. De numele acestuia se leagă numeroase acte de violenţă, în special îndreptate împotriva grupării Sportivilor, dar şi fapte de proxenetism ori fals de monedă.

Înainte să fie eliberat condiţionat, Fardin Amet s-a remarcat şi la penitenciar. Închis la Jilava, acesta a jucat barbut cu unul dintre fraţii lui Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, în fața căruia ar fi pierdut mai multe cartuşe de ţigări. Ulterior, ar fi refuzat să se achite de datorie, pe motiv că “şmecherii nu plătesc”. Gestul nu a rămas fără urmări şi a generat o bătaie care a rămas, însă, neconsemnată de personalul penitenciarului.

(CITEȘTE ȘI: AU PLĂTIT MUNȚI DE BANI PENTRU ASASINAREA UNOR LIDERI INTERLOPI!)

După ce a executat aproximativ patru ani de detenţie, liderul interlop a fost eliberat condiţionat în august 2016. Nici nu a apucat să se obişnuiască bine cu libertatea, că de numele său s-a legat un nou scandal, unul sângeros, care a băgat Poliţia Capitalei în alertă maximă.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre oamenii lui Fardin, care avea afaceri cu membrii unei alte grupări, fusese scos dator de aceştia cu suma de 300 de euro, în condiţiile în care bărbatul considera nu are să le dea niciun ban. Jignit de socotelile făcute de foştii lui tovarăşi, tânărul s-a plâns la Fardin, care a decis că este nevoie de măsuri urgente, iar pedeapsa trebuie să fie una exemplară.

Astfel, un apropiat al lui Fardin Amet l-a sunat şi a transmis faptul că oamenii pe care îi caută sunt pe Strada Almaşul Mic. Imediat, Fardin i-a chemat pe amicul care îi ceruse ajutorul şi pe un prieten comun, după care au plecat la scandal înarmaţi cu topoare şi săbii. Aceştia au găsit la faţa locului trei bărbaţi, pe care i-au lovit cu toporul peste braţe, dar şi cu săbiile, la nivelul capului.

(NU RATA: Interlopul care traieste alaturi de soacra se da smecher pe Facebook! Adrian Corduneanu se faleste cu pistoalele din dotare)

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde au fost internate cu fracturi la mâini şi răni grave la cap, care le-au pus viaţa în pericol. Ancheta a fost preluată imediat de Serviciul Omoruri, iar complicii lui Fardin au fost prinşi şi reţinuţi pe Aeroportul Henri Coandă, chiar înainte de a se îmbarca într-un avion care urma să aterizeze în Spania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...