Interlopul care traieste alaturi de soacra se da smecher pe Facebook! Adrian Corduneanu se faleste cu pistoalele din dotare

Publicat: 19/02/2013 | 23:00
Interlopul care traieste alaturi de soacra se da smecher pe Facebook! Adrian Corduneanu se faleste cu pistoalele din dotare

Desi acasa joaca dupa cum canta soacra, unul dintre membrii celui mai periculos clan din Moldova, “Corduneanu”, a facut publica o poza cu el si armele care i-au facut pe multi sa le stie de frica.

Clanul Corduneanu este unul cunsocut in lumea interlopa, iar membrii acestuia, pentru a le arata altora cat sunt de “tari”, publica des pe internet poze cu ei in diferite ipostaze. La fel cum s-a intamplat acum si cu Adrian Corduneanu.

corduneanu

Adrian Corduneanu este nascut in 1979 si are trei copii: doua fete gemene de 2 ani si un baiat de trei luni si locuieste impreuna cu soacra lui. Ieseanul, care a facut mai multe ture prin inchisoare, este cercetat pentru inselaciune, spalare de bani si santaj, si ca sa dovedeasca lumii intregi ca nimeni nu-i vine de hac a publicat o poza cu el,  plin de tatuaje, in timp ce tine indreptate in sus doua pistoale! Nu este prima data cand pe contul de socializare a lui Adrian Corduneanu sunt postate poze care exprima violenta si opulenta.

Costel Corduneanu este pregatit de

Asta desi acesta a sustinut foarte ferm ca altcineva si-a facut de cap pe contul lui.

Acelasi obicei de a-si arata armele din dotare il are si unul dintre fratii sai mai mare, Costel Corduneanu, care s-a pozat alaturi de mai multi barbati mascati in timp ce se “faleau” cu mitraliere Kalashnikov, carabine si pistoale cu amortizor.
Mariana Apostol

Citește și...