Interlopul care traieste alaturi de soacra se da smecher pe Facebook! Adrian Corduneanu se faleste cu pistoalele din dotare

Publicat: 19/02/2013 | 23:00

Desi acasa joaca dupa cum canta soacra, unul dintre membrii celui mai periculos clan din Moldova, “Corduneanu”, a facut publica o poza cu el si armele care i-au facut pe multi sa le stie de frica.

Clanul Corduneanu este unul cunsocut in lumea interlopa, iar membrii acestuia, pentru a le arata altora cat sunt de “tari”, publica des pe internet poze cu ei in diferite ipostaze. La fel cum s-a intamplat acum si cu Adrian Corduneanu.

corduneanu

Adrian Corduneanu este nascut in 1979 si are trei copii: doua fete gemene de 2 ani si un baiat de trei luni si locuieste impreuna cu soacra lui. Ieseanul, care a facut mai multe ture prin inchisoare, este cercetat pentru inselaciune, spalare de bani si santaj, si ca sa dovedeasca lumii intregi ca nimeni nu-i vine de hac a publicat o poza cu el,  plin de tatuaje, in timp ce tine indreptate in sus doua pistoale! Nu este prima data cand pe contul de socializare a lui Adrian Corduneanu sunt postate poze care exprima violenta si opulenta.

Costel Corduneanu este pregatit de

Asta desi acesta a sustinut foarte ferm ca altcineva si-a facut de cap pe contul lui.

Acelasi obicei de a-si arata armele din dotare il are si unul dintre fratii sai mai mare, Costel Corduneanu, care s-a pozat alaturi de mai multi barbati mascati in timp ce se “faleau” cu mitraliere Kalashnikov, carabine si pistoale cu amortizor.
Mariana Apostol

Citește și...