Connect-R, debusolat la biserică! Privea în gol, era ”desprins” de realitatea din jur și…

Publicat: 26/08/2019 | 06:45

Connect-R pare că traversează o perioadă derutantă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile cu celebrul cântăreț, aparent debusolat, la biserică. Artistul privea în gol, părea ”desprins” oarecum de realitatea din jur și era aproape de nerecunoscut.

Connect-R și Misha au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Maya, fetița pe care o au împreună. Cei doi au șocat pe toată lumea când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Au păstrat, însă, o relație corectă de dragul copilului, în așa fel încât nimeni să nu aibă de suferit de pe urma despărțirii.

(VEZI AICI: ”REGELE” SALAM I L-A FĂCUT CADOU (LA PROPRIU) PE CONNECT-R CELUI MAI TEMUT INTERLOP DIN CAPITALĂ!)

Cu fesul pe cap în plină vară!

Faptul că a întrerupt legătura cu Misha pare că l-ar fi afectat serios, totuși, pe Connect-R. Mărturie în acest sens stau cele mai recente imagini obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cu îndrăgitul artist. În primă fază, l-am întâlnit într-un hypermarket din zona Titan.

De unde și-a cumpărat o prăjitură. Connect-R a șocat, însă, prin felul în care a apărut. Cu fes pe cap, deși suntem în plină vară caniculară. Oamenii aflați în zonă s-au uitat la el ca la urs. Artistul și-a luat desertul mult dorit, după care s-a făcut nevăzut.

(CITEȘTE ȘI: TOTUL DESPRE DESPĂRȚIRILE CARE AU CUTREMURAT SHOWBIZUL ÎN 2018!)

A aprins lumânări, iar preotul i-a dat cu mir

„Aventura” lui nu s-a încheiat, însă, aici. După ce a ieșit din hypermarket, Connect-R s-a dus glonț către o biserică din zona 1 Decembrie. Acolo a aprins lumânări, după care preotul i-a dat cu mir. Artistul s-a închinat în repetate rânduri și a băut des apă. În lăcașul de cult, Connect-R părea, pur și simplu, debusolat. Din nou, în biserică, ochii au fost ațintiți asupra celebrului cântăreț.

(NU RATA: MISHA ARE COȘMARURI DUPĂ DIVORȚ?! PRIMELE IMAGINI CU TATUAJUL SECRET)

S-a ținut de un stâlp la biserică

Oamenii din jurul artistului l-au privit cum își tot căuta ceva prin ghiozdan și cum își verifica telefonul. Cu aceeași privire pierdută. Mai mult, la un moment dat, Connect-R s-a ținut cu mâna de un stâlp, lăsând impresia că ar avea probleme cu echilibrul.

S-a scotocit inclusiv prin buzunare, de unde a scos un pachet de tutun. Concluzia este că artistul a părut oarecum rupt de realitate și a fost de nerecunoscut. Imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sunt mai mult decât grăitoare. Artistul ar traversa o perioadă derutantă și, cel mai probabil, doar apropiații îl pot ajuta să depășească momentul.

Divorțul de Misha ar fi “contribuit”, după toate aparențele, la modul în care s-a „prezentat” Connect-R. În final, ar fi de amintit că artistul a plecat de la biserică, unde a petrecut mai bine de două ore, într-o direcție greșită. A avut nevoie de câteva zeci de secunde pentru a realiza că se află pe drumul care nu era al lui. Într-un final, a ajuns acasă părând că se clatină.

Connect-R, debusolat la biserică! A privit în gol și era ”desprins” de realitate
Connect-R, debusolat la biserică! A privit în gol și părea ”desprins” de realitate

(VEZI AICI: INFORMAȚII NEȘTIUTE DESPRE DIVORȚUL DINTRE CONNECT-R ȘI MISHA)

Misha și Connect-R au divorțat în 2016

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

(CITEȘTE ȘI: Connect-R, prima apariție publică după anunțul divorțului! Cine i-a ținut de urât)

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat, printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare, că el și Misha au divorțat în secret din 2016.

Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...