Totul despre despărțirile care au cutremurat showbizul în 2018!

Publicat: 29/12/2018 | 21:47

Amănunte din culise ies, în sfârșit, la iveală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, totul despre despărțirile care au cutremurat showbizul în 2018! Bianca Drăgușanu este “regina” topului, cu trei separări la activ. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

În luna iunie, anunțul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a zguduit showbizul. Cei doi au fost căsătoriți până în urmă cu aproape șase ani. După divorț au început să formeze, din nou, un cuplu. Nu au mai ajuns, însă, la primărie, subliniind mereu, că nu au nevoie de acte ca să fie împreună.

(NU RATA, AICI: MISHA, ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DE CONNECT-R)

Ce comunicat au dat Bianca Drăgușanu și Victor Slav după despărțire

Povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc, în vară. Nimeni nu anticipa acest lucru. Au început speculațiile, iar Bianca Drăgușanu și Victor Slav au dat un comunicat în care au mărturisit că, în ciuda faptului că și-au spus “Adio!” ca iubiți, ei vor rămâne prieteni. Mai mult, au subliniat că își vor crește fiica împreună. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre.

Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi și, de asemenea, vă rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim și sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Vă mulţumim și vă asigurăm de toată aprecierea și afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

La scurt timp după despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Tristan Tate, un milionar englez stabilit de mai mulți ani în România. Relația a durat aproximativ două luni. Blondina a preferat să-i pună, însă, punct din cauza faptului că fostul luptător ar fi avut o viață agitată și nu ar fi fost deloc “băiat de casă”.

(VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI TRISTAN TATE S-AU DESPĂRȚIT!)

Nici cu Alex Bodi nu a avut noroc!

Bianca Drăgușanu nu a stat nici de data aceasta prea mult timp singură. Și a început o relație cu Alex Bodi, un tânăr afacerist. S-au întâlnit, s-au văzut și s-au plăcut. Totul anunța o iubire furtunoasă și chiar așa a fost. Până la un moment dat. Pentru că, imediat după Crăciun, cei doi s-au despărțit! (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Separarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat showbizul autohton prin surprindere, mai ales că majoritatea celor care urmăreau viața publică a cuplului erau de părere că o astfel de relație va fi, cu siguranță, una de durată.

În concluzie, dacă nu va apărea ceva de ultim moment, Bianca Drăgușanu va fi fără partener de Revelion. Din punct de vedere sentimental, anul 2018 nu pare să fi fost unul favorabil. Ba din contră! Cu trei despărțiri la activ, prezentatoarea TV este “regina” topului realizat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Anul 2018 a fost plin de drame și despărțiri cu scântei, iar în GALERIA FOTO aveți ocazia să faceți cunoștință cu alte vedete din showbiz care au ales să meargă pe drumuri separate. Atenție, urmează un TOP 10 despărțiri incendiar!

(CITEȘTE ȘI: CE A SPUS BRIGITTE SFĂT DUPĂ CE A AFLAT CĂ ILIE NĂSTASE ȘI-A TATUAT PE MÂNĂ NUMELE ACTUALEI IUBITE)

Citește și...