Anna Lesko, îmbrățișări năvalnice și sărut pe șest cu un cunoscut ”tripod” din showbiz

Publicat: 12/05/2019 | 23:07

La câteva zile după ce v-am prezentat imagini cu Anna Lesko în NUBA Mamaia, dansând super-erotic, într-o rochiță de infarct (DETALII AICI), revenim cu scene-bombă care o au în prim-plan pe artistă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, publică noi filmări incendiare: Anna Lesko, îmbrățisări năvalnice și sărut pe șest, în NUBA București de această dată, cu un cunoscut ”tripod” din showbiz… Ea este oficial într-o relație cu DJ Vinnie, iar el a divorțat după un mariaj de opt ani. (Cel mai bine platit job din București)

Anna Lesko, mama unui băiețel de patru ani, este fără doar și poate una dintre cele mai sexy artiste de la noi! Pe scenă este foarte dezinvoltă, însă cu viața personală a fost mereu discretă. Ea a fost atât de secretoasă cu informațiile despre iubitul ei, încât l-a ținut ascuns timp de trei ani, până a anunțat că este însărcinată. A dat asigurări însă, de multe ori, că lucrurile decurg cum nu se poate mai bine între ei, și că flacăra pasiunii este la fel ca la început. (NU RATA: Fostul patron milionar al FCSB-ului & soția s-au împăcat la două luni de la divorț!)

Distracție nestăvilită alături de Mike Diamondz

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

Cu toate acestea, iubitul ei nu a apărut la câteva dintre ultimele petreceri la care a participat cântăreața. Cum s-a întâmplat, de exemplu, într-una din zilele de Paște, când Anna a chefuit cu un grup de amici la Nuba Mamaia. 

DJ Vinnie nu a însoțit-o nici la Nuba din București, unde vedeta a fost ulterior, tot ca să se distreze. Și unde a petrecut clipe incendiare în prezența… colegului de scenă Mike Diamondz.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

S-au îmbrățișat năvalnic și s-au sărutat

După mai multe pahare de ”încălzire” care au culminat chiar cu un dans pe masă, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe nonconformista cântăreață alături de Mike Diamondz. Erau lipiți de bar și… foarte intimi. Cei doi și-au vorbit minute bune, după care și-au șoptit la ureche… Până când, la un moment dat, Anna Lesko l-a tras pe Mike spre ea ca să-l sărute. Fermecat de frumusețea cântăreței, artistul nici nu avea cum să se opună unei asemenea ocazii. Ba chiar și-a dat seama că poate ”plusa” și el, așa că s-au îmbrățișat năvalnic și s-au sărutat. (VEZI ȘI: Clipe cumplite pentru Mike Diamondz în avion! A fost acuzat că detonează o bombă!)

Lesko și Mike Diamond s-au sărutat
Anna Lesko și Mike Diamond s-au sărutat la NUBA București

Dacă despre ”obligațiile” Annei Lesko avem cunoștință, despre cele ale lui Mike Diamondz știm că… nu mai există! Artistul este divorțat de foarte mulți ani de femeia care i-a dăruit și două fetițe. Mai mult, am aflat că acesta este alintat de admiratoare ”Tripodul” .

Mike Diamondz, condamnat pentru trafic de droguri

Cântărețul Mike Diamondz are un trecut nu tocmai imaculat, fiind, cu aproximativ 13 ani în urmă, la un pas de pușcărie! Artistul a fost atunci prins cu droguri, fiind condamnat la închisoare, însă fără executare, pentru: „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea,extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor”. (CITEȘTE ȘI: Am găsit-o pe femeia cu cele mai lungi picioare din România! Azi are 60 de ani și se ocupă cu…)

Potrivit sentinţei penale nr. 757 din 29.11.2004 pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.1024/2004, Ntumba Kapumbwa Michael Richie – fiul lui Ntumba Richard Alidor Kapumbwa şi Bălan Maria, născut la 26.02.1983 în Bucureşti, urma să execute „pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară privind interzicerea drepturilor prevăzute de art.64 lit.a şi b Cod penal pe o durată de 2 ani”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)