Am găsit-o pe femeia cu cele mai lungi picioare din România! Azi are 60 de ani și se ocupă cu…

Publicat: 11/05/2019 | 22:02

O mai țineți minte pe „femeia cu cele mai lungi picioare din România”, cum era supranumită după Revoluție actrița Laura Stone? (Avantajele oferite de un studio de videochat) CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA,  i-a dat de urmă vedetei. Laura merge acum spre 60 de ani și va sărbători în curând 20 de ani de când are o relație cu Philippe Batch, un elvețian de origine nobilă. Cât despre viața ei profesională, s-a lăsat de actorie și de muzică, dar se ocupă, ca specialist în PR, de tot felul de proiecte muzical-artistice.  (VEZI ȘI: ”JOHNICĂ” SE CĂSĂTOREȘTE CU ”PRINȚESICA” DIN PAȘCANI)

Prin anii ’90, cântăreața și actrița româncă Laura Stone a devenit celebră ca prezentatoare a Festivalului Mamaia. Laura era pe atunci un etalon printre artistele din România, fiind și înaltă, și foarte frumoasă. Iar presa vremii i-a găsit rapid și un supranume: „femeia cu cele mai lungi picioare”.  (Cel mai bine platit job din București)

Apreciată și de Franco Zeffirelli

Laura Stone, o celebritate a anilor ’90 (Foto: Enrico Ricciardi)
În vremea aceea, Laura Stone lucra mai mult în Italia, unde era distribuită în telenovele sau în filme italiene. Românca își datorează ascensiunea în cinematografie regizorului Franco Zeffirelli, care ar fi plăcut-o foarte mult, comparând-o chiar cu celebra Anna Magnani. (VEZI AICI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE CU UNA DINTRE MARILE ACTRIȚE ALE ROMÂNIEI)
Laura a cântat, înainte să plece din România, și în grupul BAZAR, condus de Ioan Luchian Mihalea. Se mai spunea, cu mulți ani în urmă, că unii fotbaliști români care jucau în Italia prin 1999- 2000 ar fi curtat-o, dar Laura a știut să țină departe de ochii presei orice zvon. (NU RATA: V-O MAI AMINTITI PE LAURA STONE? IATA CUM ARATA ACUM UNA DINTRE DIVELE ANILOR ’90)

Și-a găsit jumătatea acum 20 de ani

Laura si Phil, în Geneva
Acum, în 2019, Laura este o femeie împlinită, care și-a găsit jumătatea. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a aflat că vedeta s-a îndrăgostit nebunește de Philippe, un elvețian cu sânge albastru. Se spune prin anumite cercuri că bărbatul ar fi chiar conte.
Laura s-a întâlnit la Paris în urmă 20 de ani cu Philippe. Ei s-au logodit în august 2000 și de atunci au rămas nedespărțiți. Cei doi nu s-au căsătorit, nu au copii, dar relația lor este mai stabilă ca niciodată – spun surse din anturajul vedetei.

A trecut printr-o grea cumpănă

Elvețianul îi este alături trup și suflet, chiar și la evenimentele pe care Laura Stone le organizează prin asociația ei culturală „Amici della Musica”, prin care a adus în România mulți artiști celebri precum Ricchi e Poveri, Toto Cutugno sau Gianni Morandi. (VEZI ȘI: ”ÎMPĂRATUL ÎNGHEȚATEI” DIN ROMÂNIA SE IUBEȘTE ÎN SECRET CU SEXY-PROFA DE SPORT)

Puțini știu că în 2016-2017 vedeta a trecut printr-o cumpănă grea, un început de cancer care i-a dat de furcă. Dar Laura a trecut cu bine peste acest impas, s-a vindecat, și acum este mai plină de viață ca niciodată. (R.T.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...