”Împăratul înghețatei” din România se iubește în secret cu sexy-profa de sport!

Publicat: 09/05/2019 | 23:21

”Împăratul înghețatei” din România, Vasile Armenean, trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu o sexy-profesoară de sport. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie, în exclusivitate, detalii despre idila dintre businessman-ul de succes din Suceava – care, înainte de a divorța, și-a vândut afacerea pentru 100 de milioane de euro – și frumoasa profesoară. (Cel mai bine platit job din București)

Milionar discret, încă de pe vremea în care, în ciuda averii colosale, locuia într-un apartament modest, confort 2, în Suceava, Vasile Armenean își trăiește povestea de dragoste la fel de discret. De aproximativ trei ani, ”Împăratul înghețatei” se iubește cu Cristiana, o sexy-profesoară de sport, mai tânără decât el cu aproape 30 de ani. Diferența de vârstă însă nu a fost un impediment în a se îndrăgosti foarte tare unul de celălalt. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Un om de afaceri cumpătat, dar și generos

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite despre telenovela din nordul Moldovei. El – fondatorul ”Betty Ice”, cu milioane de euro în conturi, ea – o tânără studentă de o frumusețe răpitoare. S-au cunoscut în urmă cu aproximativ trei ani și s-au îndrăgostit unul de altul, fără să țină cont de prejudecățile celor din jur. În ciuda afacerii de milioane de euro pe care o gestiona, Vasile Armenean nu arunca cu banii în stânga și-n dreapta. Ba dimpotrivă, era extrem de cumpătat.

Totuși… atunci când a venit vorba despre marile iubiri din viața lui, bogătașul din Suceava a fost extrem de mărinimos. Presa a vuit, de altfel, atunci când a aflat că ”Regele înghețatei” și-a măritat fiica la Monte Carlo, la un hotel de lux. Atunci, Vasile Armenean a avut ocazia să arate tuturor că nu degeaba figurează în topul celor mai avuți români! (NU RATA, AICIPATRONUL BETTY ICE PLĂTESTE O TONĂ DE BANI GHEAȚĂ CA SĂ-I FACĂ FIICEI SALE NUNTA LA MONTE CARLO)

O iubită răsfățată la maximum

Ei bine, o altă mare iubire a milionarului este Cristiana. O tânără de 21 de ani, profesoară de sport la o școală generală din Burdujeni, Suceava. Vasile Armenean ar fi îndrăgostit nebunește de șatena mai mică cu opt ani decât propria lui fiică și o răsfață la maximum. Pe lângă vacanțele extravagante în care o duce cu avionul privat, ”Împăratul înghețatei” a făcut și o investiție imobiliară în numele sexy-profesoarei. Și nu doar atât… Milionarul și-a dus iubita la un medic estetician pentru un bust mai… generos.

În plus, Cristiana ar fi făcut oarecum ordine în viața lui Vasile Armenean. De când trăiește o poveste de dragoste cu sexy-profesoara de sport, bogătașul din Suceava s-ar fi îndepărtat de cercul său de prieteni și și-ar petrece majoritatea timpului în compania iubitei. (CITEȘTE ȘI: „ÎMPĂRATUL ÎNGHEȚATEI” STĂ LA BLOC)

Cei doi îndrăgostiți au fost, recent, într-una dintre cele mai exclusiviste stațiuni de la malul Mării Negre. Vasile Armenean și Cristiana s-au distrat pe cinste în cluburile de fițe din Mamaia. Sexy-profesoara s-a remarcat prin aparițiile vestimentare răvășitoare, care au stârnit admirație. Cu toate că formează un cuplu frumos, nu ar bate deocamdată clopote de nuntă. Și asta pentru că Vasile Armenean nu și-ar asuma încă, public, povestea de dragoste cu Cristiana.

Pe conturile sale de socializare, de altfel, tânăra îi ascunde chipul lui Vasile Armenean.

Vasile Armenean și Cristiana, poveste de dragoste discretă

Și-a măritat fiica la Monaco!

În 2012, Vasile Armenean și-a măritat fiica. Și nu oricum, ci cu mare fast! ”Împăratul înghețatei” i-a planificat lui Beatrice o nuntă de vis la Monte Carlo, la un hotel de lux, la care au venit 65 de invitați. Pentru ca rudele și prietenii apropiați să participe la eveniment,  Vasile Armenean a închiriat un avion. Invitații au ajuns la Genova, după care au urcat în două autocare și au plecat spre Franța.

Beatrice, fiica lui Vasile Armenean, s-a măritat la 22 de ani cu un tânăr originar tot din Suceava, cu un an mai mare decât ea. Petrecerea a fost fastuoasă, iar cei prezenți s-au simțit extraordinar! (VEZI ȘI: UN MILIONAR CELEBRU CARE DOARME INTR-UN APARTAMENT CONFORT 2 SI-A CUMPARAT DOUA AVIOANE!)

Cum a început Vasile Armenean afacerea Betty Ice

În zilele călduroase de august ale lui 1991, Vasile Armenean se trezea zilnic la 6 dimineața pentru a vinde înghețată locuitorilor din Suceava, după modelul gelateriilor din piețele centrale vest-europene. Timp de o lună a urmat zi de zi același program – deschidea la 9, vindea până la 11 seara, termina de strâns la 2 noaptea și o lua de la capăt a doua zi în zori. O bună perioadă de timp, Vasile a vândut înghețată în pahare de plastic de unică folosință.

Betty Ice și-a primit numele de la primul născut al familiei Armenean: Beatrice. Beatrice avea un an când Vasile și Lăcrămioara (fosta lui soție, cea pentru care trecuse ilegal frontiera înapoi în România) au decis să rămână în România. Milionarul obișnuia să lucreze el însuși la rețetele de înghețată, iar ultima rețetă a fost cornetul cu fructe de pădure din Bucovina. 

Însă, la începutul anului 2018, Vasile Armenean a vândut fabrica de îngheţată ”Betty Ice”, pe care o deschisese în urmă cu 25 de ani, gigantului anglo-olandez Unilever. Nu mai puțin de 100 de milioane de euro a încasat afaceristul în urma tranzacției!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...