Anna Lesko, la un pas de “viol” la NUBA Mamaia!

Publicat: 05/05/2019 | 08:13

Anna Lesko a fost în centrul atenției la malul mării, în vacanța de Paște! Și nici nu avea cum să fie altfel!  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) S-a îmbrăcat cu cea mai îndrăzneață rochiță neon din dressingul ei și a dansat erotic puțin spus, cu mișcări de felină, sub privirile uluite ale milionarilor de la NUBA MAMAIA. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile senzaționale! Cardiacii sunt sfătuiți să se uite tot pe site-ul nostru, dar la alte articole.

Anna Lesko a împlinit anul acesta 40 de ani și arată beton armat! Este mama unui băiețel în vârstă de cinci ani și, pentru cine a uitat, în perioada în care a fost gravidă, ea a reușit să-și ascundă sarcina până în luna a șaptea. Atât de bine și-a menținut silueta.

Le-a dat daună totală celor de la NUBA

Iar, dacă atunci când pune poze îndrăznețe pe Instagram primește și multe critici, nu la fel se întâmplă la concertele ei. Hainele de scenă, care sunt făcute chiar de către ea de multe ori, îi scot în evidență toată senzualitatea. Și lumea nu face altceva decât să se bucure de moment. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Să nu uităm, totuși, că Anna a lucrat la venirea ei în România, la finalul anilor ‘90, ca dansatoare într-un bar de striptease din Constanța, de unde a fost remarcată de Irinel Columbeanu, cu care s-a și combinat.

(Citește și: ANNA LESKO NU ESTE DOAR O FEMEIE SEXY! CE CALITATE MAI ARE CÂNTĂREAŢA. ÎI PLACE SĂ… )

Revenind la imaginile “cumplite”, cântăreața a bifat prezența la NUBA MAMAIA, unde a fost însoțită de un grup de prieteni. S-a îmbrăcat cu o rochie vaporoasă, galben-neon, extrem de scurtă și cu volănașe. Astfel că a pus mare presiune sexuală pe milionarii de la mese când a început să danseze. Atât de mare a fost forța exercitată de frumoasa cântăreață, că unii chiar nu au rezistat, părăsind clubul. Dansa ușor, dar în ritm, dans din bazin într-un mod infernal. Nu aveai cum să nu te gândești că parca mima un act sexual care îi făcea nu plăcere, ci o mare plăcere. Pentru a înțelege mai bine, vizionați filmulețul și domnilor… mâinile sus!

”Eu fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă”

Anna Lesko a dat declaraţii incendiare despre viaţa ei intimă. Dezinhibată şi relaxată, superba basarabeancă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba dimpotrivă! Anna Lesko a acordat un interviu pentru revista Andreei Esca, care a fost transmis live pe Facebook. Tema interviului a fost „Love is fun” („Dragostea e distractivă”), iar artista a făcut dezvăluiri despre viaţa de cuplu cu DJ Vinnie.

(Nu rata: ANNA LESKO ŞI PRIETENA EI… INTIMITĂŢI NEMAIVĂZUTE ÎN PIAŢA DOROBANŢI! S-AU RETRAS AMÂNDOUĂ ÎNTR-UN COLŢ DE RESTAURANT ŞI… )

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...