”Regele” din umbră al imobiliarelor s-a repatriat din America. Avem imagini în premieră cu bogătașul!

Publicat: 27/08/2019 | 22:48

Acesta este, cu siguranță, comeback-ul anului! Miliardarul din Primăverii s-a întors în Capitală, unde are o proprietate evaluată la 20 de milioane de euro. ”Regele” din umbră al imobiliarelor, un tip rafinat, consumator de lux (șampania Armand de Brignac e inclusă ”la pachet”), s-a repatriat din America, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în premieră cu bogătașul. În urmă cu doi ani, cunoscutul om de afaceri și-a lichidat business-urile din țară și susținea că mai mulți oameni importanți au plănuit asasinarea lui.

Miliardarul, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari de la noi din ţară, a luat o decizie radicală, acum doi ani. Și-a lichidat toate afacerile pe care le derula în România, și-a scos la vânzare inclusiv palatul din Primăverii, aflat fix lângă reședința președintelului Klaus Iohannis, și a început o viață nouă tocmai în Statele Unite ale Americii. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, din păcate pentru el, cu cea din târg.

(VEZI AICI: SECRETUL BOSSULUI MILIARDAR AL EMAG, FLANCO ȘI BERĂRIA H. CU CINE SE RECĂSĂTOREȘTE IULIAN STANCIU)

Nu a avut succesul scontat în SUA, dar s-a relaxat la… Mamaia!

Asta pentru că omul de afaceri nu ar fi avut succesul scontat peste Ocean. Motiv pentru care a revenit pe plaiurile mioritice. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe ”regele” din umbră al imobiliarelor în stațiunea Mamaia. Îmbrăcat după ultima modă, cel care și-a scos la vânzare palatul din Primăverii, în schimbul căruia solicită nu mai puțin de 20 milioane de euro, dar pentru care nu a găsit cumpărător, s-a relaxat la o terasă, în compania a doi buni prieteni.

În continuare, nu ar fi deloc împăcat cu direcția spre care se îndreaptă România. Ar fi dezamăgit, în principal, de sistemul bancar, pe care îl critică cum prinde ocazia. Situația îl nemulțumește total și, tocmai din acest motiv, a ales să se retragă în SUA. Unde, din nefericire pentru el, nu a avut succes. Astfel că a ales să se repatrieze din America, exact în țara unde a făcut primii bani. Și, având în vedere că ne aflăm în sezon estival, miliardarul a ales să-și încarce bateriile la Mamaia. Deși, oficial, s-a întors în Capitală.

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN A PIERDUT PROCESUL CU FOSTA LOGODNICĂ! VA PLĂTI LUNAR O PENSIE ALIMENTARĂ DE…)

Discuția cu prietenii a părut că i-a prins bine. Pentru că ”regele” din umbră al imobiliarelor s-a arătat relaxat la masă, deși nu-i convine, clar, ce se întâmplă în România.

”Regele” din umbră al imobiliarelor s-a repatriat din America și s-a distrat, pentru câteva zile, la Mamaia

Afacere de 104 milioane de euro

Celebrul miliardar care, până să ia decizia radicală de a părăsi România şi a se stabili în Statele Unite, a fost vecinul preşedintelui Klaus Iohannis, a fost supranumit “regele” din umbră al imobiliarelor. Complexul Doraly din apropiere de Bucureşti, colosul Impact, cartierul Greenfield din Capitală, Moldova Mall din Iaşi sau cartierul Europa din Oradea sunt doar câteva dintre afacerile pe care le-a pus pe picioare.

În august 2008, cu două luni înainte de declanşarea crizei imobiliare, ”regele” vindea către holdingul financiar-bancar HSBC o parte din Expo Market Doraly, într-o tranzacţie evaluată la 104 milioane de euro!

(NU RATA: “FOSTUL” BIANCĂI A DAT ATACUL LA O BUNĂCIUNE DIN PLOIEȘTI! MESAJELE PRIVATE AU AJUNS LA NOI: ”VREAU SĂ…”)

Afaceristul lansa acuzaţii uluitoare: “Vor să mă otrăvească!”

În urmă cu mai mult timp, miliardarul a făcut, în faţa procurorilor, mai multe acuzaţii uluitoare la adresa unor afacerişti cu nume sonore din România, cu care era prieten şi partener de vânătoare. Acesta susţinea că afaceriştii respectivi ar fi premeditat asasinarea lui pentru a-i prelua business-urile. “Vor să mă otrăvească“, s-ar fi destăinuit cel supranumit, în trecut, “regele” din umbră al imobiliarelor.

În 2015, averea lui era estimată la 82-85 de milioane de euro.

(VEZI AICI: NOUL IUBIT MILIONAR AL SIMONEI HALEP A DIVORȚAT ACUM! CĂSNICIA LUI TONI IURUC A ”REZISTAT” NUMAI 10 LUNI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)