Lora a primit o dedicație-surpriză pe plajă + A pozat super-sexy în costum de baie

Publicat: 27/08/2019 | 22:50

După ce a terminat colaborarea cu PRO TV-ul, unde i-a ținut locul Adelei Popescu, la emisiunea ”Vorbește lumea”, Lora și-a luat o binemeritată vacanță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu vedeta, pe litoral: a primit o dedicație-surpriză pe plajă și a pozat super-sexy în costum de baie. (CITEȘTE ȘI: CHINEZUL ”ION”, EXPULZAT DIN ROMÂNIA, S-A ÎNTORS ÎN FORȚĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Lora pe o renumită plajă din Mamaia, acolo unde vedeta a ales să se refacă după emisiunea de la PRO TV. (NU RATA: CELEBRUL FANE CĂPĂȚÂNĂ A FOST VECIN DE CELULĂ LA JILAVA CU MONSTRUL DINCĂ)

Cum este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul românesc, Lora a avut parte de o surpriză de zile mari pe plajă, acolo unde se relaxa. Mai exact, la un moment dat, un puști, care a ales să strângă bani de buzunar cântând la chitară, s-a dus lângă vedetă și i-a făcut acesteia un super-cadou muzical.

A încântat-o pe Lora cu melodii de suflet

Preț de câteva minute, puștiul ce părea să fie extrem de talentat în ale muzicii, a încântat-o pe Lora cu câteva melodii de suflet. Din câte se pare, micuțul artist a impresionat-o extrem de tare pe vedetă, care n-a putut să rămână nepăsătoare și l-a remunerat pe măsură.

Lora a primit o dedicație-surpriză pe plajă

Și-a unduit posteriorul sexy!

După super-dedicația muzicală, artista și-a lăsat formele bine definite – puse în evidență și de costumul de baie minuscul pe care-l purta – să fie mângâiate de razele soarelui. Până să-și găsească poziția perfectă de plajă, Lora s-a tot fâțâit și, fără să își dea seama, a oferit un regal de senzualitate. Spre deliciul reprezentanților sexului tare care se aflau la plajă, cântăreața și-a unduit posteriorul sexy în cel mai senzual mod cu putință. Cu greu, cei din jurul cântăreței au putut să își mute privirea de la formele apetisante ale vedetei.

Lora a ”incendiat” plaja din Mamaia cu posteriorul erotic

Lecție de romantism

După mai bine de patru ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu par că se iubesc ca la început și nu ezită să își arate sentimentele în public. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața și iubitul ei au oferit o lecție de romantism în public. După lăsarea întunericului, atunci când în LOFT atmosfera a devenit electrizantă, Lora, pur și simplu, a ”tăbârât” pe iubitul ei. (NU RATA: UN MEGA-SHOW TV DE LA ANTENĂ VA FI SCOS DIN GRILĂ! ”FILMĂRILE S-AU SISTAT!”)

La un moment dat, vedeta, care își mișca ”elegant” formele pe muzica amețitoare, s-a oprit din dans și s-a îndreptat către iubitul ei, pe care l-a sărutat cu patos. După momentul plin de tandrețe, artista și iubitul ei au intrat din nou în atmosfera de petrecere și s-au distrat alături de prietenii care-i însoțeau în renumitul local din Mamaia. (VEZI ȘI: MECANISMUL JAFULUI DIN CENTRUL VECHI. CUM SUNT “UȘURAȚI” DE MII DE EURO TURIȘTII STRĂINI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...