Un mega-show TV de la Antenă va fi scos din grilă! ”Filmările s-au sistat!”

Publicat: 26/08/2019 | 22:49

Se anunță un adevărat cutremur pe piața media! Emisiunea „Insula Iubirii”, urmărită de sute de mii de români, ar urma să fie scoasă din grilă în viitorul apropiat. Astfel, sezonul 2019 ar putea fi ultimul din ceea ce s-a dorit a fi o copie cât mai fidelă a reality-show-ului internațional Temptation Island. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din culise. (VEZI ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE HANNELORE & BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”)

„Dacă nu făceai ceva compromițător acolo, te dădeau imediat afară”

„Insula iubirii” ar urma să devină doar o amintire

„Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât.

Plus că, dacă nu făceai ceva compromițător acolo, încă din primele zile, și stăteai în banca ta, te dădeau imediat afară, așa că nu-ți mai luai decât puțini bani. (NU RATA: ISPITA DE LA ”INSULA IUBIRII” RUPE TĂCEREA DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ DE PROSTITUȚIE)

În plus de asta, era foarte dificil pentru echipa de producție să obțină ce voia de la cei de acolo – adică scandal și sex -, pentru că majoritatea concurenților veniseră acolo cu un plan bine pus la punct, acela de a nu face nimic scandalos, ci doar de a se distra pe banii Antenei 1 în Thailanda”, a dezvăluit o persoană din echipa de producție, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Altă cauză pentru care Insula Iubirii, aka Temptation Island, nu s-ar mai filma ar fi faptul că audiențele au scăzut foarte mult. Potrivit unor surse din interior, factorii de decizie ar fi ajuns la concluzia că lumea s-ar fi plictisit de emisiune, astfel că banii investiți în realizarea acestui reallity-show nu s-ar mai justifica.

Ce va face Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a făcut carieră la „Insula iubirii”

În cazul în care patronii se decid, așadar, să scoată definitiv din grilă „Insula”, va fi interesant de văzut ce va face prezentatorul acestui show, Radu Vâlcan. În ultimii ani, actorul ar câștigat binișor moderând cea mai excentrică emisiune din România.

Oricum, familia Radu Vâlcan & Adela Popescu ar fi salvată de la orice neajuns financiar, în această perioadă, căci postul Pro TV a anunțat că, în curând, îndrăgita Adela, care a născut în urmă cu peste jumătate de an, va reveni la pupitrul emisiunii „Vorbește lumea”, alături de colegul ei Cove. (VEZI ȘI: IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”)

Vin tare din urmă noi producții

Oricum, la postul Antena 1 se pregătesc noi alte producții, unele dintre ele intrând deja „pe sticlă” din vară-toamnă, iar altele pregătindu-se pentru iarnă, printre ele fiind reality cooking show-ul „Gazda perfectă”, care ar fi „spart”, inițial, audiențele (pe Kanal D la ora respectivă fiind emisiunea prezentată de Andreea Mantea). Apoi, pe listă mai sunt: serialul-dramă „Sacrificiul” în care joacă și Oana Zăvoranu, serialul de comedie „Mangalița”, un nou sezon „Chefi la cuțite”, dar și un alt serial: „Liber ca pasărea cerului”, unde rolul principal îl are Ștefan Bănică junior. (CITEȘTE AICI: DECLARAȚII NĂUCITOARE ALE UNEI CONCURENTE DE LA ”INSULA IUBIRII” DESPRE SHOW-UL DE LA ANTENĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...