A născut Adela Popescu! Misterul legat de numele bebelușului

Publicat: 10/12/2018 | 10:37

Duminică, la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm.  Adela și Radu Vâlcan, soțul ei, nu s-au hotărât ce nume va purta cel de-al doilea copil al familiei. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Adela a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung. Însă a fost foarte dureros, după cum recunoaște chiar vedeta PRO TV. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

“Alexandru e foarte curios, a fost aseară în vizită și i-a adus chiar și un cadou, o jucărie. I-a promis că o să îl lase și pe el să pună un glob în brad”, a declarat proaspăta mămică Adela Popescu pentru PRO TV.

„S-a născut ieri dimineață la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumușel ca tatăl. Am mai primit și câteva remarci, cum că ar semăna și cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaștri. I-a adus și frățiorul o jucărie. A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frățior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate”, a mai declarat ea pentru ProTv.

”Gataaaaaa! Uraaaa! 🎉🎉🎉🎉
Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala de nasteri, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca “flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru! ❤️”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a Adelei Popescu, alături de o fotografie realizată chiar după naștere. 

Fericitul tată a postat, la rândul său, un mesaj:

“După ce că este epuizată, frumoasă şi superbă, mă mai şi sprijin pe ea de emoţii! Vă iubesc!”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poartă numele de Alexandru

Chiar Radu, soțul Adelei, a dorit ca primul născut al cuplului să poarte numele de Alexandru. Iar dezvăluirea a fost făcută, la momentul respectiv, chiar de fericita mămică. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinţă a tatălui lui… pe băieţel, pe bebeluş îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este şi sfânt. E un n ume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte”, a mai spus Adela. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Adela și Radu Vâlcan

Citește și...