Declarații năucitoare ale unei concurente de la ”Insula iubirii” despre show-ul de la Antenă!: ”M-am săturat de mizerii! Se folosesc de naivitatea tuturor…”

Publicat: 12/12/2018 | 22:11

După difuzarea ultimului episod al popularului reality-show ”Insula Iubirii”, una dintre cele mai controversate concurente s-a hotărât să rupă tăcerea. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Focoasa brunetă, care a fost filmată în timpul unei partide de sex, a făcut declarații năucitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(CITEȘTE ȘI: FILMĂRI SCANDALOASE CU O CUNOSCUTĂ ISPITĂ DE PE ”INSULA IUBIRII”)

Elena Stroe a fost surprinsă de camera de filmat în ipostaze intime alături de „ispita” Tomiță, iar, la scurt timp după difuzarea ultimului episod al celebrului show TV, s-a dezlănțuit la adresa producătorilor de la ”Insula Iubirii”. (NU RATA, AICI: ISPITELE S-AU ÎNTORS DE PE ”INSULA IUBIRII” ȘI S-AU FĂCUT ”PACHET” LA BOA CU VOTCĂ ȘI WHISKY!)

”M-am săturat de mizeriile ăstora de pe insulă. De toate rahaturile pe care le fac. Ultima ediție mi-a pus capac.  Mi-au băgat live-ul și niste poze în ultimul episod. Este o emisiune unde manipularea psihologică predomină și este aplicată și în rândul telespectatorilor.(Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) 

Mă deranjează când se folosesc de naivitatea tuturor. În ultimul episod mi-au folosit live-ul făcut pe Facebook și două poze personale. Au «fabricat» dovezi de amenințare ale unui concurent, însă au blurat tot. Nu-i normal așa ceva”, a declarat Elena Stroe, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Declarații năucitoare ale Elenei Stroe, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”

Acuzații fără precedent

Nu sunt primele controverse din jurul reality show-ului prezentat de Antena 1. În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluia că trei foști concurenți au depus plângeri penale după experiența din Thailanda. Ei au susţinut că producătorii s-ar fi constituit în grup infracţional, care i-a terorizat, pur şi simplu, pe durata emisiunii.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Droguri, prostituţie, sclavie –  sunt doar câteva dintre acuzații. Este absolut şocant ce ar fi păţit Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu şi Pollak Bohus cât timp s-au aflat în Thailanda.(NU RATA, AICI: O AMENINȚĂ CU PROCESUL PE UNA DINTRE SEXY-ISPITELE DE LA ”INSULA IUBIRII”)

Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au recrutat pentru participarea la această emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, în vederea deplasării lor pe o insulă în Thailanda, promițându-le că la sfârșitul emisiunii vor fi vedete TV;

– au impus participanților la această emisiune să se deplaseze într-un spațiu restrâns, nefiindu-le permis să părăsească insula, de multe ori nici camera de hotel și le-au fost reținute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc”, sunt acuzațiile fără precedent ale celor trei foşti concurenţi la adresa producătorilor show-ului “Insula Iubirii”. (NU RATA, AICI: S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL DINTRE CELEBRUL FIU AL MILIONARULUI ȘI SUPERBA LUI (EX-)SOȚIE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...