Filmări scandaloase cu o cunoscută ispită de pe ”Insula iubirii”. S-a dezbrăcat pentru bani!

Publicat: 27/11/2018 | 23:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini tulburătoare cu una dintre ispitele masculine care au făcut senzație în reality show-ul ”Temptation Island – Insula Iubirii”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Bărbatul plin de pătrățele, al cărui rol, în emisiune, era să le seducă pe concurente, face bani frumoși din… videochat. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII AU ÎMPĂRȚIT AVEREA ILENEI CIUCULETE! CÂT LE-A REVENIT LUI CORNEL GALEȘ ȘI FIILOR CÂNTĂREȚEI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr 1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare care îl au în prim-plan pe unul dintre tinerii duși pe insula fetelor pentru a le face să cadă în ispită. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Când ai un fizic de invidiat, iar tinerele îți cad la picioare, te poți gândi și cum să îți folosești atuurile pentru a-ți rotunji veniturile. (Cum câștigi bani rapid) Este și cazul „ispitei” masculine care a făcut senzație în cel mai recent sezon al renumitului show  TV.

Tânărul pare să facă bani buni din videochat, iar, datorită fizicului său demn de invidiat, acesta ar fi devenit într-un timp foarte scurt, unul dintre cele mai apreciate modele de profil, de la noi din țară. (NU RATA, AICI: DONJUANUL DE LA EXATLON, ÎMBRĂȚIȘĂRI LA 6 DIMINEAȚA CU FOSTA SOȚIE A UNUI MILIONAR CELEBRU!)

Din imaginile care au intrat în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se poate observa destul de clar că „ispita” masculină pare să fie lipsită de orice fel de inhibiții când se dezbracă în fața camerelor de filmat. (NU RATA, AICI: I-AU SURCLASAT PE BAHMU & PRIGOANĂ. PIȚI JR. S-A ÎMPĂCAT DIN NOU CU FOSTA PREZENTATOARE TV!)

Filmări scandaloase cu o cunoscută ispită de pe ”Insula iubirii”

Nu este singura ispită care face videochat!

În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat în premieră imagini cu un alt participant la show-ul Temptation Island – Insula Iubirii. În video-ul cu pricina, tânărul, care are tot rolul de ispită, apare în ipostaze mai puțin obișnuite, alături de un alt bărbat. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)

Donjuanul de la Antena 1 își mângâie tandru partenerul, sub duș. Iar cum asta poate nu era destul, la un moment dat, atmosfera devine de-a dreptul fierbinte: cei doi protagoniști apelează fără prea mari menajamente la gelul de duș pentru ca atingerile dintre ei să capete o altă nuanță… mult mai romantică.(VEZI AICI: DONJUANUL DE LA ANTENA 1, FILMAT ÎN TIMP CE SE MÂNGÂIA SUB DUȘ CU… ALT BĂRBAT!)

Acuzații fără precedent

Nu sunt primele controverse din jurul reality show-ului prezentat de Antena 1. În vară, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că trei foști concurenți au depus plângeri penale după experiența din Thailanda. Ei au susţinut că producătorii s-ar fi constituit în grup infracţional, care i-a terorizat, pur şi simplu, pe durata emisiunii.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Droguri, prostituţie, sclavie –  sunt doar câteva dintre acuzații. Este absolut şocant ce ar fi păţit Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu şi Pollak Bohus cât timp s-au aflat în Thailanda. (NU RATA, AICI: CE HOTĂRÂRE DE ULTIMĂ ORĂ A LUAT INSTANȚA ÎN CAZUL CELEBRULUI ”CUTREMUROLOG” VERGIL HÎNCU)

Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au recrutat pentru participarea la această emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, în vederea deplasării lor pe o insulă în Thailanda, promițându-le că la sfârșitul emisiunii vor fi vedete TV;

– au impus participanților la această emisiune să se deplaseze într-un spațiu restrâns, nefiindu-le permis să părăsească insula, de multe ori nici camera de hotel și le-au fost reținute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc”, sunt acuzațiile fără precedent ale celor trei foşti concurenţi la adresa producătorilor show-ului “Insula Iubirii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...