Donjuanul de la Exatlon, îmbrățișări la 6 dimineața cu fosta soție a unui milionar celebru!

Publicat: 27/11/2018 | 15:43

Ilinca Obădescu, sexy-știrista de la Kanal D, pare că l-a scăpat de sub „control” pe Cătălin Cazacu, bărbatul alături de care trăiește, de aproximativ patru luni, o frumoasă poveste de dragoste. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Donjuanul de la Exatlon a fost filmat în ipostaze tandre, la 6 dimineața, cu ex-soția unui milionar celebru. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ȘEFUL UNEI CAMPIOANE DIN LIGA I A ORGANIZAT O ORGIE, IAR PROSTITUATELE I-AU FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente tandre care s-au petrecut în fața unui celebru club de fițe, situat în zona Victoriei din Capitală. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

După ce a petrecut până-n zorii zilei la LOFT, Cătălin Cazacu a fost văzut în ipostaze apropiate cu una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine de pe scena mondenă. Se pare că faimosul prezentator de la Kanal D a profitat de faptul că, în seara respectivă, iubita lui nu l-a însoțit și a „atentat” la nimeni alta decât… Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță. (NU RATA, AICI: CE ”PENSIE ALIMENTARĂ” I-A IMPUS BIANCA LUI VICTOR SLAV)

Cătălin Cazacu și Carmen Negoiță ies din LOFT

Au ieșit braț la braț din club

În jurul orei 6 dimineața, Cătălin Cazacu și Carmen Negoiță au ieșit braț la braț, din LOFT, după o seară reușită petrecută în local. Ca un veritabil gentleman, imediat după ce au părăsit clubul,  Cazacu s-a ocupat de găsirea unui șofer care și să-i ducă acasă.(Cum câștigi bani rapid)

După doar câțiva pași pe care i-au parcurs pe trotuar, Carmen Negoiță a resimțit frigul de afară, iar prezentatorul TV, ca un bărbat galant, a sărit în ajutorul acesteia. Fără să stea prea mult pe gânduri, faimosul motociclist i-a oferit o îmbrățișare călduroasă, în plină stradă. După câteva minute de așteptare, timp în care au stat aproape unul de celălat și au discutat pe îndelete, Cătălin Cazacu și Carmen Negoiță s-au urcat într-o mașină negră și s-au pierdut pe străzile Capitalei. (NU RATA, AICI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI A DIVORȚAT ÎN SFÂRȘIT ȘI S-A COMBINAT CU ”JUNIORUL” UNUI MILIONAR!)

Cătălin Cazacu și Carmen Negoiță, îmbrățișări la 6 dimineața

Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010

Carmen şi fostul ei soţ, Ionuţ Negoiţă, au împreună doi copii, care au crescut şi care se află în îngrijirea mamei. După divorţul din 2010, relaţia celor doi vizează strict educaţia copiilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)