Ce ”pensie alimentară” i-a impus Bianca lui Victor Slav

Publicat: 26/11/2018 | 01:14

Bianca Drăgușanu și prezentatorul de la Kanal D cu care are o minunată fetiță ar fi tranșat şi aspectul financiar al despărțirii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații exclusive despre înțelegerea pe care ar fi făcut-o cei doi. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) O persoană din anturajul vedetei ne-a mărturisit ce ”pensie alimentară” i-ar fi impus blondina tatălui micuței ei. (CITEȘTE ȘI: ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ RAOUL ARE O CONDAMNARE CU SUSPENDARE, IAR ACUM…)

La cinci luni de la despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare. (Cum câștigi bani rapid) Frumoasa blondă şi celebrul prezentator TV au tratat inclusiv aspectul financiar al despărțirii. (NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA DE LA ANTENĂ SCHIMBĂ MAȘINILE ÎN FUNCȚIE DE SEZON)

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), după ce au decis să meargă pe drumuri separate în viață, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au pus de acord asupra cheltuielilor ce trebuie făcute pentru micuța lor. (NU RATA, AICI: MESAJ RĂVĂȘITOR AL VĂDUVEI LUI FANE SPOITORU)

”Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări). Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a mărturisit un apropiat al vedetei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Victor Slav, un tătic fericit

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit, dar au divorțat ulterior

Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 în București) s-a cununat civil cu Bianca Drăgușanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) 

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Bianca a fost înlocuită de Andreea Mantea. (NU RATA, AICI: CÂT A CRESCUT FIUL ROMANIȚEI! E LEIT ADRIAN IOVAN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...