Îndrăgitul cântăreț Raoul are o condamnare cu suspendare, iar acum… I-au făcut al 5-lea dosar și riscă închisoarea!

Publicat: 24/11/2018 | 22:25

Caz fără precedent în showbiz-ul românesc! După ce a fost prins, de patru ori, în timp ce conducea fără permis și a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și la plata unei amenzi colosale, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară se găsește într-o nouă situație neplăcută. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Polițiștii l-au prins pentru a cincea oară la volanul unei mașini fără să aibă drept de a conduce. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii de ultimă oră despre situația de-a dreptul șocantă în care se află artistul. Mai precis, cântărețul riscă să ajungă în spatele gratiilor. (CITEȘTE ȘI: CE FĂCEA BIANCA ÎN MAȘINA DE 250 000 EURO CÂND A TRECUT PE ROȘU…)

Cu toate că, în urmă cu aproximativ o lună, magistrații l-au condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și la plata unei amenzi usturătoare, pentru că s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere suspendat, Raoul, pe numele său din buletin Borlea Rareș Cornel, a recidivat. (Cum câștigi bani rapid) Pentru a cincea oară, renumitul cântăreț a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism fără să aibă acest drept. Așa se face că, pentru fapta lui, Raoul a ajuns din nou în fața magistraților.

Potrivit unor documente care au intrat în posesia D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), dosarul penal care a fost deschis pe numele artistului a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Brașov. (CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI!)

Artistul, din nou în fața magistraților

Avocata lui Raoul: “Sunt fapte realizate fără niciun fel de intenţie!”

În luna martie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Katia Cicală, reprezentantul legal al lui Raoul.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Surprinzător, dacă ţinem cont de gravitatea faptelor, avocata era ferm convinsă că artistul nu va ajunge după gratii şi că, foarte probabil, va fi sancţionat, din nou, doar cu o amendă pentru că a condus, pentru a patra oară, cu permisul de coducere suspendat. (NU RATA, AICI: SORA LUI SERGIU NICOLAESCU A ACUZAT-O PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ PE VĂDUVĂ: ”I-A ADUS INJURII GRAVE MEMORIEI!)

Eu îl reprezint în toate dosarele. Aceste dosare au ajuns acum în instanță, dar faptele sunt vechi, de câțiva ani în urmă. Ultimul, cel de la Brăila, este din 2014, dar acum a ajuns pe rolul instanțelor de judecată. Sunt fapte realizate fără niciun fel de intenție, a fost într-o completă eroare din cauza lipsei totală de comunicare. Nu i s-a comunicat faptul că el nu are dreptul de a conduce. Nu este nicio problemă și nu este nimic serios și grav pe cât ar părea. Muncă în folosul comunității a primit pentru că nu a fost reprezentat, nici măcar nu a știut de termenul de judecată.

A aflat din presă de pronunțarea instanței. S-a judecat în lipsa lui și fără a fi informat, din cauza asta a și primit o pedeapsă mult mai aspră decât fapta.(Cât câștigi la un studio de videochat din București) În opinia mea, va primi o amendă în acest ultim dosar. Nu se pune probleme de închisoare. În niciun caz.

I s-a suspendat dreptul de a conduce pentru că a acumulat puncte. Lui nu i s-a comunicat acest lucru pentru că adresa de la domiciliul său se schimbase. A fost în totală necunoștință de cauză. În acest moment nu poate să conducă pentru că, mai întâi, trebuie soluționate toate aceste dosare. Dar, repet, nu e nimic grav sau important. S-au încheiat acorduri de recunoaștere, i s-a aplicat o amendă, la fel se va întâmpla și acum, cu dosarul de la Brăila”, declara Katia Cicală, avocata lui Raoul, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...