Sora lui Sergiu Nicolaescu a acuzat-o până în ultima clipă pe văduvă: ”I-a adus injurii grave memoriei!

Publicat: 22/11/2018 | 22:48

La cinci ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, au ieșit la iveală amânunte de-a dreptul uluitoare. Reporterii DAS au intrat în posesia unor documente-bombă. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Până în ultima clipă de viață, sora regretatului regizor a acuzat-o pe vâduva acestuia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale.(CITEȘTE ȘI: EL ESTE ”TATAIE”, ȘEFUL DIN UMBRĂ AL GREVIȘTILOR DE LA METROU!)

Nu doar averea regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a fost mărul discordiei dintre sora și văduva acestuia.(Cum câștigi bani rapid) La cinci ani de la trecerea în neființă a renumitului regizor și actor, D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor documete bombă ce relevă disputa pe care regretata soră a regizorului și văduva acestuia au purtat-o de-a lungul anilor.

Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu care s-a stins în vara anului trecut, a susținut până în ultima clipă de viață faptul că Dana Nicolaescu, văduva marelui regizor, a adus injurii grave memoriei artistului. Mai mult decât atât, Iolanda a acuzat-o pe soția fratelui său că nu a respectat dorințele acestuia.(NU RATA, AICI: PUȘTOAICA LUI BOTE S-A ÎNTORS DIN ”IADUL” CHINEZESC ȘI RUPE TĂCEREA: ”ÎN TIMP CE VOMITAM, M-AU FORȚAT SĂ…”)

”Prin cererea de chemare în judecată înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 B_____ ști sub nr. xxxxx /299/ 03 .0 4 .2013 , reclamanta NICOL_____ M____ – IOL A___ , cu domiciliul în municipiul B_____ ști , ___________________________. 21 , ______________, și cu domiciliul procesual ales la Cabinetul de Avocat F_____ C_________ din municipiul București, ____________________.6, ___________, ___________, sector 3 , în contradictoriu cu pârâta NICOL_____ G_______ – D______ , cu domiciliul în municipiul București, ___________________________. 21 , ______________, și cu domiciliul procesual ales la

Cabinetul de Avocat P________ L____ din municipiul București, _________________________, nr.25, ______________, a solicitat :

  • revocarea judiciară a testamentului autentificat sub nr. 313 din 12 februarie 2008 de Biroul

Notarului Public M_____ E____ pentru neexecutarea sarcinii prevăzută față de pârâtă în calitate de legatară universală, precum și pentru injurii grave aduse memoriei testatorului;(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

  • anularea certificatului de moștenitor emis în favoarea pârâtei în baza testamentului anterior revocat.

În motivare , în esență, reclamanta arată că are calitatea de soră a defunctului său frate, Nicol_____ S_____ –F_____ ( decedat la data de 03.01.2013, cu ultimul domiciliu în municipiul B_____ ști , ___________________________. 21 , sector 1 ). După acest deces, tânara soție a fratelui său s-a prevalat de o calitate de unic moștenitor testamentar cu titlu universal și s-a angajat în executarea unei presupuse ultime dorințe a defunctului cuprinse în testament, și anume aceea de a fi incinerat. Având în vedere impactul produs asupra întregii opinii publice, cât și discreția sa, reclamanta a ales să se supună, cu bună – credință, voinței soției fratelui său”, se arată în documentele ce au intrat în posesia D.A.S.

ora lui Sergiu Nicolaescu a acuzat-o până în ultima clipă pe văduva acestuia

”Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana.(Cât câștigi la un studio de videochat din București) Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, spunea Iolanda Nicolaescu.

Ulterior, cele două femei s-au împăcat și au avut o relație foarte bună, până la decesul surorii regizorului, care a avut loc în anul 2017. Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, a murit la vârsta de 90 de ani, după o perioadă mai lungă de suferință.(NU RATA, AICI: DITAMAI MILIONARUL A ADORMIT ÎN RESTAURANT CU PAHARUL ÎN FAȚĂ!)

Sergiu Nicolaescu a murit la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit, pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. Fusese operat de peritonită. Regizorul a decedat la ora 8:20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, suferind un traumatism toracic.(NU RATA, AICI: FOSTUL SENATOR CICI A TĂBĂRÂT PE IUBITA LUI ÎNTR-UN BAR, IAR NOI AVEM FILMĂRILE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...