Ditamai milionarul a adormit în restaurant cu paharul în față!

Publicat: 21/11/2018 | 23:09

Pe celebra adresă de e-mail pont@cancan.ro au sosit, zilele trecute, imagini rare, cu un faimos milionar din România. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) (CITEȘTE ȘI: EL E ”NOUL FIZZ”!) Cunoscutul om de afaceri a fost, după toate aparențele, protagonistul unor scene uluitoare, când a adormit într-un restaurant, cu paharul în față. (Cum câștigi bani rapid) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile colosale. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MIHAELEI RĂDULESCU SE ÎNSOARĂ ÎN SECRET CU…)

Un cititor fidel al site-ului nr. 1 din România a reușit să-l imortalizeze pe celebrul milionar într-o ipostază nemaivăzută, într-un renumit restaurant din zona de nord a Bucureștiului. Imaginile au fost apoi trimise pe adresa pont@cancan.ro. (NU RATA, AICI: EL E NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE TV!)

„Victima” lui „Moș Ene”

Ostenit, probabil, după afacerile pe care le-a negociat pe parcursul zilei, milionarul a părut să fie o ”victimă” sigură a lui ”Moș Ene”. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Potrivit cititorului nostru, la scurt timp după ce a ajuns în localul respectiv, afaceristul și-a comandat ceva de băut, după care a ațipit în fotoliul în care se instalase comod. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)

Milionar cunoscut, „victima” lui „Moș Ene”

Și-a „încărcat bateriile” în restaurant

Din câte se pare, milionarul, despre care umblă vorba prin lumea bună că este ”campion” la consumat șampanii scumpe Armand de Brignac, a profitat din plin de atmosfera caldă din restaurant și, preț de câteva minute, a moțăit pe fotoliul de piele, fără să acorde atenție privirilor indiscrete din jur. Deținătorul unei averi fabuloase, milionarul a ales astfel să-și „încarce bateriile” în văzul tuturor. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DIVORȚEAZĂ LA O LUNĂ DE LA NUNTĂ)

Dispută cu ospătărița?!

Mai mult decât atât, din informațiile care au însoțit imaginile cu pricina reiese faptul că, înainte de acest episod, milionarul ar fi avut o dispută cu ospătărița care l-a servit. Omul de afaceri i-ar fi spus tinerei: ”Ești o proastă! Dacă erai deșteaptă nu ajungeai să servești pe la mese”. (NU RATA, AICI: ÎN CAZUL LOR E INVERS… LINO GOLDEN A PRIMIT INELUL DE LA IUBITĂ: ”EA L-A ALES!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...