El e noul iubit al cunoscutei prezentatoare TV!

Publicat: 20/11/2018 | 23:12

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam, în premieră, că viața actriței și prezentatoarei TV Paula Chirilă stă din nou sub semnul iubirii, după ce a pus punct mariajului de 12 ani pe care l-a avut cu Marius Aciu. (Cum câștigi bani rapid) Între timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a găsit pe puștiul ținut ”ascuns” de Paula Chirilă. (CITEȘTE ȘI: MODUL FABULOS CUM A SĂRBĂTORIT BOSSUL EMAG.RO + FASHION DAYS O ÎNCASARE DE 110 MILIOANE €!)

”Sunt fericită, sunt OK. Și îndrăgosteala și fericirea se văd pe chipul unei femei.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Mă întreabă multă lume… Ce ți-ai făcut, ți-ai făcut ceva?! Și le zic, da, mi-am făcut ceva în viață. Dacă am un om lângă mine cu care să mă înțeleg foarte bine, care să mă împlinească din punct de vedere emoțional, afectiv, atunci crede-mă că dărâm munții, îi rup în două (…) Calmul. Este foarte calm. Eu sunt mai energică, când sunt lângă el sunt extrem de liniștită, sunt altă persoană! Suntem în perioada de cunoaștere. Și ne cunoaștem și ne placem din ce în ce mai mult unul pe celălalt și asta e ceea ce contează!”, declara Paula Chirilă, în exclusivitate pentru Cancan.ro, emisiune difuzată de România TV.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a descoperit pe puștiul ținut ”ascuns” de Paula Chirilă (43 de ani) și vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini. (NU RATA, AICI: PAULA CHIRILĂ, CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV, VORBEȘTE ÎN PREMIERĂ DESPRE NOUL IUBIT!)

Tinerelul Paulei Chirilă, afacerist de succes la doar 27 de ani

Adrian Petroșel, în vârstă de 27 de ani, originar din Buzău, este bărbatul care a reușit să o facă pe Paula Chirilă să simtă, din nou ”fluturii” iubirii. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Tânărul alături de care prezentatoarea TV și-a găsit liniștea după ce a pus capăt mariajului de 12 ani pe care l-a avut cu Marius Aciu câștigă bani frumoși din vânzarea de autoturisme second-hand.

Adrian este cunoscut în orașul natal, Buzău, drept unul dintre tinerii descurcăreți, care au reușit să facă bani și din piatră seacă. Absolvent al unui renumit colegiu din localitate, Adrian pare să fie genul de om care are lipici la afaceri.

Cu toate că nu a avut o copilărie prea fericită – fiind crescut doar de mamă, potrivit apropiaților –  noul iubit al Paulei Chirilă a reușit, ca adult, să strângă o mică avere și să dețină câteva mașini de lux, cu care i-ar fi „furat” și ochii celebrei actrițe. (NU RATA, AICI: EX-SOȚIA PRIMARULUI MILIONAR RUPE TĂCEREA: ”EXISTĂ UN ORDIN DE RESTRICȚIE…”)

Adrian Petroșel, noul iubit al Paulei Chirilă

L-a cunoscut prin intermediul unei prietene

Noua relație a Paulei Chirilă nu ar fi nici pe departe o simplă coincidență. Potrivit unei surse D.A.S.(Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), prezentatoarea TV l-ar fi cunoscut pe tânărul afacerist din Buzău prin intermediul unei prietene care ar fi tras sforile ca cei doi să ajungă în același anturaj. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Mai mult decât atât, potrivit surselor citate, de când l-a cunoscut pe Adrian, Paula merge în fiecare weekend la Buzău. Unde nu ezită să petreacă alături de iubitul ei cu 16 ani mai tânăr și de prietenii acestuia, prin localurile de fițe. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU S-A ”ASCUNS” LA DUBAI CU EX-UL DANIELEI CRUDU!)

Paula Chirilă alături de iubitul ei și de prietenii acestuia, într-un club din Buzău

Paula Chirilă a divorțat în 2017

Paula Chirilă a fost căsătorită cu Marius Aciu. Cei doi au divorțat la finalul anului 2017, după ce, în 2015, au fost la un pas de despărțire. Atunci, vedeta si tatăl fiicei sale au locuit separat, iar presa avea să titreze că urmează divorţul anului. Cei doi au împreună o fetiţă. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...