Paula Chirilă, cunoscuta prezentatoare TV, vorbește în premieră despre noul iubit!

Publicat: 18/11/2018 | 23:01

Viața actriței și prezentatoarei TV Paula Chirilă stă din nou sub semnul iubirii. Paula a pus punct mariajului de 12 ani pe care l-a avut cu prezentatorul Marius Aciu, din cauza depresiei. (Cum câștigi bani rapid) Actrița a reușit să afle ce i se întâmplă abia după ce a mers la psiholog. Dupa ce și-a vindecat rănile sufletului, Paula a îndrăznit să iubească din nou, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă detaliile.

La 43 de ani, Paula Chirilă trăiește o nouă viață. Cel puțin, pe plan sentimental. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) În urmă cu aproape un an, actrița trecea printr-o perioadă extrem de grea. S-a confruntat cu separarea de tatăl fetiței sale și cu depresia. Îi mai leagă fetița lor, Carla, și o prietenie cu mult respect. Depresia pare să fi fost motivul pentru care Paula Chirilă a vrut o nouă viață.

(CITEȘTE ȘI: PAULA CHIRILA DA CARTILE PE FATA DESPRE DIVORT)

”N-aș putea să spun dacă sunt împăcată 100%, a trecut doar jumătate de an, mai există gânduri, întrebări de genul «Am făcut bine?», nici nu știu dacă timpul o să răspundă la întrebările astea, am făcut-o și gata”, spune Paula. ”Mi-am dat seama la momentul ăla, treceam printr-o perioadă foarte proastă, printr-o mare depresie, nici nu știu dacă am depășit-o. Din ce motiv s-a produs? Depresia nu are motive, depresia se intstalează pur și simplu”, a completat actrița.

Paula Chirilă a apelat la psiholog

A încercat să afle ce se întâmplă cu ea la psiholog. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) După ce și-a alinat suferințele, Paula a reușit să se mobilizeze și să înceapă o nouă viață. Am întâlnit-o la prezentarea de blănuri a Florei Năstase, unde ne-a mărturisit că nu doar blănurile îi țin de cald. Ca o ironie, Paula va juca de luna viitoare în piesa de teatru ”Te iubesc, dar nu pe tine”.

(CITEȘTE ȘI: A DIVORŢAT, DAR SE DISTREAZĂ DE MINUNE CU FIICA SA! CE MESAJE A TRIMIS PAULA CHIRILĂ…)

”Sunt fericită, sunt OK. Și îndrăgosteala și fericirea se văd pe chipul unei femei. Mă întreabă multă lume… Ce ți-ai făcut, ți-ai făcut ceva?! Și le zic, da, mi-am făcut ceva în viață. Dacă am un om lângă mine cu care să mă înțeleg foarte bine, care să mă împlinească din punct de vedere emoțional, afectiv, atunci crede-mă că dărâm munții, îi rup în două”, a spus Paula. Ea a dezvăluit ce a atras-o la noul iubit: ”Calmul. Este foarte calm. Eu sunt mai energică, când sunt lângă el sunt extrem de liniștită, sunt altă persoană! Suntem în perioada de cunoaștere. Și ne cunoaștem și ne placem din ce în ce mai mult unul pe celălalt și asta e ceea ce contează!”

(CITEȘTE ȘI: MOTIVELE PENTRU CARE PAULA CHIRILĂ A DIVORŢAT DE SOŢ, DUPĂ 12 ANI DE RELAŢIE)

Actriţa a mai vorbit și despre apropierea Sărbătorilor, vremea cadourilor…  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) ”Chiar căutam ceva pentru iarnă și am văzut la Flora niște chestii drăguțe, așa că s-ar putea să spargem pușculița în două”, a încheiat Paula Chirilă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...