Fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu s-a ”ascuns” la Dubai cu ex-ul Danielei Crudu!

Publicat: 19/11/2018 | 23:52

O nouă poveste de dragoste ar fi pe cale să ”explodeze” în showbiz-ul românesc. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Anna Roman s-a ”ascuns” în orașul milionarilor cu ex-ul Danielei Crudu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care i-au dat de gol. (CITEȘTE ȘI: A DEPUS PLÂNGERE PENTRU FURT ÎMPOTRIVA SOȚIEI)

După relațiile cu faimosul Cătălin Cazacu și cu milionarul italian, Anna Roman pare să-și fi găsit liniștea sufletească în compania unui renumit medic stomatolog. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Cu toate că focoasa brunetă, care cochetează cu modellingul, a afirmat că, zilele acestea, se bucură de o minunată vacanță, în Dubai, alături de mama ei și de două prietene, se pare că adevărul este cu totul altul. Mai precis, fosta logodnică a titratului motociclist Cătălin Cazacu s-ar fi „ascuns” în orașul milionarilor cu ex-ul fostei asistente TV Daniela Crudu. (NU RATA, AICI: CEA MAI CUNOSCUTĂ FATĂ DE ORAȘ A FOST TRASĂ PE DREAPTĂ, IAR FIOLA A TRĂDAT-O)

Aceleași aripi, aceeași barcă…

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia imaginilor care devoalează povestea ce pare că se înfiripă între Anna Roman și Jona Yousif.  Chiar dacă cei doi au încercat să păstreze discreția și nu au dezvăluit decât prietenilor apropiați faptul că au plecat împreună în vestitul oraș, preferat de milionarii planetei, reporterii DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO), au deslușit misterul relației lor.

Fotografiile pe care cei doi le-au postat pe o rețea de socializare au fost cele care au scos la lumină totul. Chiar dacă nu s-au pozat împreună, atât Jona cât și Anna s-au lăsat fotografiați în aceleași locuri, iar decorul identic din pozele celor doi a fost cel care a atras atenția. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ, IAR NOI AVEM IMAGINILE ”FLAGRANTULUI”!)

Pozele pe care cei doi și le-au făcut pe aceeași barcă, dar și cele de la statuia cu aripi, nu pot fi trecute prea ușor în categoria coincidențelor. Rămâne de văzut dacă, la întoarcerea în țară, cei doi tineri își vor asuma relația sau vor pune pe seama purei întâmplări fotografiile care ridică mari semne de întrebare. (NU RATA, AICI: ANNA ROMAN, ȘEDINȚĂ FOTO TOPLESS!)

Anna Roman s-a ”ascuns” la Dubai cu ex-ul Danielei Crudu!

Dr. Jona, un veritabil cuceritor

Cu toate că are doar 27 de ani, Jona Yousif este unul dintre medicii cunoscuți de la noi din țară. Tânărul care a studiat la Universitatea Carol Davila din București nu este străin de showbiz-ul românesc.(Cât câștigi la un studio de videochat din București) În trecut, tânărul doctor s-a afișat de câteva ori la brațul celebrei Daniela Crudu, cu care, potrivit zvonurilor din lumea bună, s-ar fi iubit pentru o scurtă perioadă de timp. (NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI CAZACU, ANNA ROMAN, I-A DAT PAPUCII MILIONARULUI ITALIAN?!)

Anna Roman, vacanță de lux în Dubai cu ex-ul Danielei Crudu!

Anna Roman, clipe de coșmar în Dubai

Ceea ce, pentru Anna Roman, trebuia să fie un concediu cu plajă, relaxare și cumpărături în Dubai, s-a terminat destul de neplăcut, la spital! Modelului i s-a făcut foarte rău, fiind transportată la Urgențe, acolo unde situația nu părea deloc de trecut cu vederea. Medicii care i-au făcut analizele i-au spus că ar trebui să rămână internată pentru mai multe investigații. Anna a refuzat însă categoric. Am refuzat internarea! Am plecat pe semnătură. (Cum câștigi bani rapid) Au spitalele varză, praf de tot, a declarat modelul pentru  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

După această experiență neplăcută, modelul s-a întors înapoi la hotelul de cinci stele unde era cazată și s-a rugat să se pună din nou pe picioare pentru a-și continua vacanța. (CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN ”DETONEAZĂ” BOMBA SFÂRȘITULUI DE AN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...