Fostul senator Cici a tăbărât pe iubita lui într-un bar, iar noi avem filmările!

Publicat: 21/11/2018 | 23:12

Celebrul politician și artist Mihai-Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici de la ”Sistem”, pare că și-a revenit după despărțirea de horoscopista de la ”Neatza”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Recent, fostul senator a fost filmat, în ipostaze tandre, alături de noua sa iubită, într-un renumit local din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: COLEGA LUI RĂZVAN & DANI, SCANDAL CU IUBITUL ÎN PARCAREA CLUBULUI)

Dacă, în viața profesională, Cici de la ”Sistem” a avut parte de schimbări benefice, după ce a renunţat, parțial, la muzică, în favoarea scenei politice și a devenit cel mai tânăr senator din Parlamentul României, în plan sentimental, fostul parlamentar nu a avut același noroc.

A trecut prin două divorțuri, iar cea de-a treia încercare a fost și ea cu cu ghinion, fiindcă, anul trecut, Cici și Amalia de la ”Neatza” au pus capăt relației, deşi au împreună un fiu în vârstă de cinci ani. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Cu toate acestea, fostul senator nu s-a lăsat și, într-un final, se pare că a reușit să risipească norii negri din viața lui. Iar acum pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MIHAELEI RĂDULESCU SE ÎNSOARĂ ÎN SECRET CU…)

S-au distrat de minune în club

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cici de la „Sistem” într-un faimos club de fițe din Capitală, unde a ieșit să se distreze alături de noua prezență feminină din viața lui. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DIVORȚEAZĂ LA O LUNĂ DE LA NUNTĂ)

Mai ceva ca doi adolescenți, Cici și noua lui iubită s-au îmbrățișat și s-au sărutat, în repetate rânduri, pe parcursul serii pe care au petrecut-o în club. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Și când au ieșit pe terasa localului, la fumat, cei doi au arătat tuturor că flacăra iubirii lor arde la intensitate maximă. Cici a „tăbărât” de-a dreptul pe iubita lui și a sărutat-o cu foc, fără să țină cont de ochii curioșilor. (NU RATA, AICI: EL E NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE TV!)

Fostul senator Cici a tăbărât pe iubita lui într-un bar

Cici și Amalia s-au despărțit în vara lui 2017

Cici de la „Sistem” şi Amalia, horoscopista de la ”Neatza” s-au despărțit în vara anului trecut, în august, după patru ani. Cei doi  au custodie comună asupra fiului lor, artistul punând mare preţ pe timpul petrecut împreună cu micuţul. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Cici îşi vizitează mereu copilul şi îl plimbă, l-a luat chiar şi la concertul pe care l-a avut la Sala Palatului cu 2 Vibes Symphony, împreună cu Laura Bretan, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare. (NU RATA, AICI: ÎN CAZUL LOR E INVERS… LINO GOLDEN A PRIMIT INELUL DE LA IUBITĂ)

Trei despărțiri la activ

Cici a „bifat” a treia relație care nu a mers. Fostul component al trupei „Sistem”, în prezent politician, are trei despărțiri la activ, iar cu Amalia n-a ajuns la altar, deşi tânăra este singura care l-a făcut tătic. Cici a îmbrăcat prima dată costumul de ginere în 2008, când s-a căsătorit cu una dintre coregrafele de la „Dansez pentru tine” (PRO TV), Georgiana Căiţă, sau Căprioara, cum îi spuneau colegii.

După trei ani de la nuntă, au divorţat la tribunal. La scurt timp, Cici şi-a refăcut viaţa cu Ioana, fiica fostului ministru al Economiei din guvernul Boc, Ion Ariton. Cea de-a doua căsnicie a lui Cici a rezistat şi mai puţin, astfel că, după un an şi jumătate de la nuntă, politicianul a trecut pe la notar. (NU RATA, AICI: BIZONUL GNOHERE L-A CORUPT PE DINAMOVISTUL MEZAGUE! AU ”JUCAT” ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE ȘI LA LOFT, ȘI LA BOA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...