Bizonul Gnohere l-a corupt pe dinamovistul Mezague! Au ”jucat” într-o singură noapte și la LOFT, și la BOA

Publicat: 20/11/2018 | 23:15

Frăția paharului între doi rivali: Harlem Gnohere și Teddy Mezague au ”jucat” într-o singură noapte și la LOFT, și la BOA. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) “Bizonul” lui Nicolae Dică l-a „corupt”, astfel, pe „câinele” lui Mircea Rednic, la un tur de forță prin cele două selecte cluburi de noapte din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

La mijlocul lunii septembrie, Teddy Mezague a semnat un contract pe trei sezoane cu Dinamo. A bifat, deja, integralist, patru partide ale alb-roșiilor, însă nu a impresionat. A avut, însă, timp suficient să-și reîncarce bateriile în weekend, când campionatul a fost întrerupt pentru meciurile “tricolorilor” cu Lituania și Muntenegru.

(VEZI AICI: BIZONUL LUI GIGI BECALI A AVUT ”MECI” DE POMINĂ LA NUBA)

Rămas în București, Teddy Mezague a ales un mod aparte de a depăși perioada mai puțin fastă pe care o traversează. Alături de Harlem Gnohere, bunul său prieten, fundașul lui Dinamo a decis să facă un tur al cluburilor din Capitală. Astfel, sâmbătă spre duminică, fotbaliștii francezi s-au simțit perfect în două localuri de noapte din București. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

O mulatră le-a ținut companie la BOA

În primă fază, cei doi rivali din Liga 1 au mers la LOFT. Aici au zăbovit câteva zeci de minute. Au părăsit clubul puțin după miezul nopții, cu destinația BOA. Unde, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au stat mult mai mult. Muzică bună, distracție, atmosferă… Îmbrăcat în negru și cu o șapcă roșie pe cap, Gnohere a avut rolul de ghid pentru Mezague, pe care l-a inițiat în tainele cluburilor de noapte din București.

(CITEȘTE ȘI: ATACANTUL LUI DINAMO A PETRECUT CU ŞAMPANIE ŞI FEMEI LA 24 DE ORE DE LA MOARTEA LUI EKENG)

La un moment dat, la BOA, la masa celor doi fotbaliști a poposit și o frumusețe mulatră, Latifah, o mai veche “cunoștință” de-a celui poreclit “Bizonul”. Care, conform unor surse, l-ar însoți pe atacantul FCSB-ului în multe ocazii când acesta iese prin oraș sau în cluburi.

Ulterior, distracția a continuat până spre dimineață, iar Mezague a fost, cu siguranță, impresionat de tot ce a întâlnit la LOFT și BOA, cele două localuri în care a “jucat”, într-o singură noapte, alături de Gnohere. Iar toată suflarea dinamovistă speră ca fundașul să-și fi reîncărcat, astfel, bateriile. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Mulatra care le-a ținut companie lui Gnohere și Mezague la BOA

Buni prieteni de când evoluau în Belgia

Harlem Gnohere și Teddy Mezague sunt buni prieteni, deși evoluează pentru formații rivale în Liga 1, FCSB, respectiv Dinamo. Amândoi sunt născuți în Franța și au legat o relație de amiciție în special când evoluau împreună în Belgia, chiar dacă la grupări diferite. Acum s-au reîntâlnit în România, iar “Bizonul”, aflat de trei ani și jumătate la București, face tot posibilul să-l facă pe fundașul “câinilor” să se simtă ca acasă. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

(NU RATA: BOKILA, SALOMAO, NASCIMENTO & ”HAITA VESELĂ” AU COMIS-O)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)