IMAGINILE care nu mai au nevoie de niciun COMENTARIU! HARLEM GNOHERE, atacantul lui Dinamo, a petrecut cu şampanie şi femei la 24 de ore de la moartea lui EKENG

Publicat: 08/05/2016 | 16:43

O tragedie cumplită a avut loc vineri seara, pe terenul din Ştefan cel Mare, în timpul meciului Dinamo- Viitorul. Patrick Ekeng  s-a prăbuşit pe gazon după doar şapte minute de la intrarea în joc, fiind transportat de urgenţă la spitalul Floreasca. După aproximativ două ore, timp în care i s-au făcut resuscitări, fotbalistul a murit.

Harlem Gnohere a fost primul dintre colegii lui Ekeng care şi-a exprimat părerile de rău vis-a vis de moartea fotbalistului, dar şi primul care a petrecut în club, la 24 de ore, de când Patrick s-a stins din viaţă.

Patrick era un tip extraordinar. Să văd că un frate pleacă la modul acesta dintre noi… e fără cuvinte, e trist. A căzut în faţa mea. Nimeni n-a mai avut forţa să mai joace. Cred că arbitrul trebuia să oprească meciul. Şi jucătorii Viitorului erau şocaţi, cred că ar fi trebuit oprit acest meci. Sper ca finala să fie amânată. Întreaga suflare dinamovistă e în doliu, fotbalul african e în doliu. E dificil de gestionat„, a declarat Gnohere.

24 de ore mai târziu, Gnohere, care îl considera pe Ekeng ca şi fratele său, a fost fotografiat de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, distrându-se într-un club din Capitală. Şi cum o seară în club nu se poate fără băutură şi femei, africanul, care se afla în compania unor prieteni, se simţea nu bine, ci foarte bine. Ce a mai dansat!

Harlem Gnohere a băut şampanie şi a dansat cu mai multe domnişoare.
Harlem Gnohere a băut şampanie şi a dansat cu mai multe domnişoare.

Nu se observa nici o urmă de tristeţe pe faţa lui, ba chiar din contră, râdea cu gura până la urechi. Gnohere s-a răsfaţat cu şampanie şi a dansat cu mai multe fete, cu unele dintrele ele schimbându-şi numerele de telefon. Nici o urmă de doliu! A plecat, obosit, spre casă, la ora 05.30.

Atacantul de la Dinamo, Gnohere, a petrecut într-un club din Capitală la 24 de ore de la moartea colegului său, Patrick Ekeng.
Atacantul de la Dinamo, Gnohere, a petrecut într-un club din Capitală la 24 de ore de la moartea colegului său, Patrick Ekeng.

Soţia lui Ekeng este însărcinată în cinci luni

Soţia fotbalistului este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil, va avea un băieţel care, din păcate, nu îşi va cunoaşte tatăl niciodată. Patrick Ekeng juca pentru echipa Dinamo de anul trecut, după ce trecuse prin liga spaniolă şi pe la câteva echipe franceze. Jucătorului camerunez îi plăcea foarte mult România şi se împrietenise cu băiatul jucătorului Florentin Petre, Patrick. Camerunezul şi Patrick Petre deveniseră atât de buni amici încât la un moment dat au locuit şi împreună, fiul lui Florentin Petre oferindu-se să-l găzduiască la el acasă. ”Rămas bun prieten drag. R.I.P Patrick Ekeng” a scris Florentin Petre pe reţeaua de socializare, postând în semn de omagiu o fotografie complet neagră.