VIDEO EXCLUSIV. Bokila, Salomao, Nascimento & ”haita veselă” au comis-o. Străinii lui Dinamo, dezmăţ în club cu o noapte înainte de cantonament!

Publicat: 17/01/2018 | 00:00

Jeremy Bokila, Diogo Salomao, Filipe Nascimento & ”haita veselă” au comis-o în club. Străinii lui Dinamo au făcut dezmăţ cu o noapte înainte de plecarea în cantonament. Şampania, vinul şi băuturile fine i-au ajutat să se distreze la maximum. La NUBA, a fost prezent şi Tha’er Bawab, fostul lor coleg, care a fost în formă maximă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEŞTE AICI: Ce ”ritual” secret are patronul milionar al lui Dinamo: ”În fiecare vineri…”)

 

Jucătorii şi staff-ul lui Dinamo au “aterizat”, luni, în Cipru, acolo unde vor efectua, în următoarele două săptămâni, unicul cantonament al acestei pauze competiţionale. 24 de jucători au făcut deplasarea în cantonamentul din Cipru. Înainte de plecarea în insula Afroditei, Vasile Miriuţă le-a oferit fotbaliştilor o zi liberă. Au primit “verde” la distracţie, însă li s-a atras atenţia, clar şi răspicat, să nu exagereze pentru că în joc este imaginea clubului. (VEZI AICI: „Haita” a comis-o înainte de cantonament. Hanca & alţi 3 dinamovişti, mega-chef în club până la 2 dimineaţa)

Atât a aşteptat ”haita veselă” formată din Navarro Romera, Luka Maric, Filipe Nascimento, Diogo Salomao şi Mahlangu May. Toţi s-au “reunit” la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală. Unde au dat frâu liber distracţiei. Alături de cei cinci “câini” s-a aflat şi Jeremy Bokila, exclus din lot, dar aflat, încă, sub contract cu roş-albii. În local, fotbaliştii au lăsat inhibiţiile deoparte şi s-au distrat la maximum. (CITEŞTE ŞI: Au făcut chef cu băutură şi femei până la 5 dimineaţa! Un titular de la Viitorul lui Hagi s-a ”înfrăţit” cu un fost dinamovist)

Fotbaliştii au rupt ringul de dans şi s-au delectat cu vin, şampanie şi alte băuturi fine. Niciunul dintre cei prezenţi nu a întrecut, însă, măsura. Au respectat întocmai indicaţiile primite de la antrenor. Elevii lui Vasile Miriuţă au plecat de la NUBA în jur de 4:30 dimineaţa. S-au simţit perfect în local, nu au fost deranjaţi de absolut nimeni şi au promis că vor reveni cu prima ocazie. Când, speră ei, să sărbătorească aşa cum se cuvine o eventuală calificare în play-off. (NU RATA: Imaginile care ar putea compromite transferul de la Dinamo. Fotbalistul după care ”aleargă” Gigi şi-a scos iubita-MISS la un rosé elegant)

Bawab s-a distrat cu foştii colegi

De precizat că la NUBA s-a aflat şi Tha’er Bawab, ex-jucător la Dinamo, în prezent sub contract cu Condordia Chiajna. Atacantul a făcut, la rândul lui, spectacol în club, alături de foştii colegi din “Ştefan cel Mare”. A arătat o formă de zile mari şi, ocazional, s-a întreţinut cu două cunoştinţe de sex feminin prezente lângă el, aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Şi pentru iordanian, petrecerea s-a încheiat tot spre dimineaţă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Citește și...