Mesaj răvășitor al văduvei lui Fane Spoitoru: ”Pentru mine ești întreaga lume…”

Publicat: 24/11/2018 | 22:25

La mai bine de doi ani de când temutul Fane Spoitoru s-a stins din viață, durerea din sufletul soției sale nu s-a micșorat. Dimpotrivă, golul pare să fie mai mare de la o zi la alta.(Cum câștigi bani rapid)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, mesajul răvășitor al Elenei Titișor. (CITEȘTE ȘI: SUPERTARE! CE FĂCEA BIANCA ÎN MAȘINA DE 250 000 EURO CÂND A TRECUT PE ROȘU…)

Cu toate că s-au scurs peste doi ani și jumătate de când liderul lumii interlope a trecut în lumea celor drepți, în sufletul Elenei Titișor există un gol imens. Văduva temutului interlop se pare că nu și-a revenit după tragica despărțire. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

„Soțul meu drag…”

Recent, năpădită de dorul soțului ei, Elena Titișor a făcut un anunț de-a dreptul răvășitor, în mediul virtual, iar alături a postat o fotografie, modificată probabil într-un program de editare, în care soțul ei apare într-un tablou care este ținut în brațe de Mântuitorul Iisus Hristos.(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI!)

”2 ani și 7 luni.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Poate că pentru toată lumea ai fost doar un frate, un tată, un prieten, un amic, sau doar un om cu un caracter frumos, ce a știut să respecte și să fie foarte respectat la rândul lui, dar pentru mine ești întreaga lume și vei rămâne mereu în inima și sufletul meu. Soțul meu drag”, a fost mesajul emoționant a văduvei lui Fane Spoitoru.

Mesaj răvășitor al văduvei lui Fane Spoitoru

Flori și lumânări la mormântul lui Fane Spoitoru

În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Elena, soția lui Fane Spoitoru, la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde își doarme somnul de veci fostul lider al lumii interlope. De altfel, văduva lui Fane Spoitoru merge destul de des la mormântul acestuia. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Îmbrăcată lejer – cu o pereche de blugi și o bluză mov, femeia care i-a fost alături, la bine și la greu, controversatului Fane a mers la Cimitirul Bellu să se îngrijească de locul de veci și să aprindă câteva candele. Mai mult decât atât, de fiecare dată când merge la cimitir, Elena are grijă să aducă flori proaspete.(NU RATA, AICI: AU ”RAS” STADIONUL STEAUA!)

Elena, văduva lui Fane Spoitoru, merge des la mormântul soțului

Fane Spoitoru s-a stins în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. (NU RATA, AICI: FOSTA CÂȘTIGĂTOARE DE LA ”MASTERCHEF” E ACUZATĂ CĂ A VANDALIZAT UN APARTAMENT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...