Cât a crescut fiul Romaniței! E leit Adrian Iovan!

Publicat: 24/11/2018 | 22:28

Ce tragedie, în urmă cu patru ani! Adrian Iovan murea în accidentul aviatic din Apuseni, alături de tânăra Aura Ion, în timp ce echipa de medici se îndrepta spre Oradea. În urma lui rămâneau un copil de nouă ani, Albert, și o mamă îndoliată, Romanița, chiar dacă relația cu fostul pilot se destrămase. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Timpul le vindecă, cel puțin, în parte, pe toate. Cum arată acum moștenitorul lui Adrian Iovan? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră.

Albert, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, are acum 13 ani și e leit tatăl său!  CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România l-a întâlnit pe urmașul celebrului pilot alături de mama lui, Romanița, în timp ce ieșea de la cursuri. (Cum câștigi bani rapid) Băiatul, maturizat, foarte probabil înainte de vreme, de drama prin care a trecut odată cu moartea părintelui său, are o mină serioasă, în timp ce se îndreaptă către mașină, alături de mama sa. Și, pe zi ce trece, seamănă izbitor cu tatăl său. Mersul, constituția fizică, aceleași mișcări, același chip!

(CITEȘTE ȘI: ROMANIȚA, DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ, LA 4 ANI DE LA MOARTEA LUI ADRIAN IOVAN)

Fiul fostului pilot are parte de o educație aleasă, mama lui înscriindu-l la una dintre cele mai scumpe școli din România, aflată în zona Pipera. Este vorba de International British School! Albert Iovan este pasionat de științele exacte, ba are chiar înclinații și către desen și literatură. Este practicant al mai multor sporturi: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate și echitație.

Tragedia din Apuseni, 20 ianuarie 2014

Pe 20 ianuarie 2014, Adrian Iovan și Aura Ion își pierdeau viețile, într-un cumplit accident aviatic. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) S-a întâmplat într-o zonă împădurită din Apuseni, la limita dintre judeţele Alba şi Cluj, la o altitudine de peste 1400 de metri. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

(VEZI AICI: ROMANIŢA IOVAN, DESPRE CEL MAI DIFICIL MOMENT DIN VIAŢA EI)

În acel accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru, de la Spitalul „Sfânta Maria”, şi Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Adrian Iovan a murit la scurt timp de la impact, iar tânăra Aura Ion, studentă la Medicină, a decedat până ca echipele medicale să ajungă la avion.

Albert Iovan, unicul moștenitor!

Albert Iovan este unicul moștenitor al casei în care a locuit tatăl său. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Romanița Iovan a câștigat procesul cu fosta parteneră de viață a lui Iovan. Imobilul a fost evaluat la circa 300.000 de euro și a fost construit de Adrian Iovan în perioada în care acesta avea o relație cu medicul Mihaela Steriu. Aceasta din urmă le-a spus judecătorilor că și ea a contribuit financiar la această investiție, motiv pentru care ea și Romanița au ajuns în instanță.

„Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi, în virtutea acestui act de partaj, Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert. Albert, de 4 ani şi jumătate, a achiziţionat sfertul Irinei. De aceea Albert avea jumătate, pentru că el deja investise într-un sfert din casă.

(CITEȘTE ȘI: LA 3 ANI DE LA TRAGEDIA AVIATICĂ, FIUL LUI ADRIAN IOVAN, ”HĂRŢUIT” PENTRU PENSIA PILOTULUI)

După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul casei din Strada Aviator Adrian Iovan. Este o mare fericire pentru Albert”, a explicat Romanița Iovan, în cadrul unei emisiuni la Antenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...