Ispitele s-au întors de pe ”Insula iubirii” și s-au făcut ”pachet” la BOA cu votcă și whisky!

Publicat: 13/11/2018 | 23:12

Patru dintre ispitele din reality show-ul  „Insula Iubirii” au „comis-o” până aproape de zorii zilei, într-unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu protagoniștii celebrei emisiuni de la Antena 1. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF DE LA LIGĂ, ACHITARE MIRACULOASĂ!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA i-a întâlnit pe Andy și Cristi, două dintre ispitele masculine de la ”Insula Iubirii”, în BOA, unul dintre cele mai luxoase cluburi din București.(NU RATA, AICI: PRIMELE FILMĂRI CU SALAM DUPĂ BĂTAIA DE LA MILANO)

Nu erau singuri, ci împreună cu Irina și Daniela, două dintre frumoasele „ispite” feminine, care îi pun la grea încercare pe concurenții din renumita emisiune. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Ca doi veritabili gentlemeni, Andy și Cristi au făcut o comandă serioasă.

Băuturile scumpe au curs râu

Cei doi au cerut ospătarilor câteva sticle de votcă și whisky, pe care le-au savurat împreună cu ”colegele” lor, blondina Irina și focoasa brunetă Daniela. Întreaga seară, cei patru s-au distrat la maximum și s-au servit pe îndelete din licorile scumpe.

În jurul orei patru dimineața, Andy și Cristi + brigada fetelor au părăsit clubul. Buna lor dispoziție sugera însă că petrecerea nu s-ar termina aici, ci că ar continua într-un cadru mai intim. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA ȘOFERULUI MORT ÎN MUNTENEGRU S-A CĂSĂTORIT CU CEL MAI BUN PRIETEN AL SOȚULUI!)

În vară, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că trei foști concurenți de la „Insula iubirii” au depus plângeri penale după experiența din Thailanda. Ei au susţinut că producătorii i-ar fi terorizat, pur şi simplu, pe durata emisiunii.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Droguri, prostituţie, sclavie sunt doar câteva dintre acuzații. Este absolut şocant ce ar fi păţit Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu şi Pollak Bohus cât timp s-au aflat în Thailanda.(NU RATA, AICI: COLEGA LUI RĂZVAN & DANI S-A ÎMPĂCAT CU IUBITUL PILOT, IAR NOI AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au recrutat pentru participarea la această emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, în vederea deplasării lor pe o insulă în Thailanda, promițându-le că la sfârșitul emisiunii vor fi vedete TV; (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

– au impus participanților la această emisiune să se deplaseze într-un spațiu restrâns, nefiindu-le permis să părăsească insula, de multe ori nici camera de hotel și le-au fost reținute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc”, sunt acuzațiile fără precedent ale celor trei foşti concurenţi la adresa producătorilor show-ului “Insula Iubirii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...