Lora a ”tăbărât” pe Ghenu în club! S-au sărutat și…

Publicat: 13/08/2019 | 22:56

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc la nebunie și nu ezită să își arate sentimentele chiar și când se află în public. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu cei doi. Artista a ”tăbârât” pe iubitul ei, în LOFT Mamaia. (CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Ca majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu au ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc, la Mamaia. (NU RATA: IUBITA L-A BĂGAT ÎN ”PROGRAM DE REEDUCARE” PE TOVARĂȘUL BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ionuț Ghenu și pe Lora în unul dintre cele mai renumite localuri de la malul mării, LOFT Mamaia, acolo unde cei doi au ales să se distreze alături de câțiva prieteni.

Lecție de romantism

După mai bine de patru ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu par că se iubesc ca la început și nu ezită să își arate sentimentele în public. După lăsarea întunericului, atunci când în LOFT atmosfera a devenit electrizantă, Lora, pur și simplu, a ”tăbârât” pe iubitul ei.

La un moment dat, vedeta, care își mișca ”elegant” formele pe muzica amețitoare, s-a oprit din dans și s-a îndreptat către iubitul ei, pe care l-a sărutat cu patos. Cu toate că în jurul lor erau mulți curioși, Lora și Ionuț Ghenu n-au ținut cont de nimic și au oferit tuturor o lecție de romantism.

După momentul plin de tandrețe, artista și iubitul ei au intrat din nou în atmosfera de petrecere și s-au distrat alături de prietenii care-i însoțeau în renumitul local din Mamaia. (VEZI ȘI: EXCENTRICUL DOMN DAN A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Lora și Ionuț Ghenu, sărut pasional în Loft

Nu se grăbește cu măritișul!

În urmă cu câteva săptămâni, artista a mărturisit că nu se grăbește cu măritișul, iar totul se datorează faptului că a trecut printr-un divorț și nu consideră căsătoria o prioritate într-o relație. (NU RATA: AM FILMAT-O LA PLAJĂ PE VEDETA CARE A LUAT CALEA BISERICII! S-A MAI ROTUNJIT ȘI…)

”Femeile care au trecut printr-un divorț mă înțeleg. A doua oară nu te mai grăbești. Mă bucur că Ionuț are răbdare cu mine. Om vedea cât o mai avea”, a povestit Lora, pentru o publicație din România.

Totodată, Lora a vorbit și despre despre cât de geloasă este pe femeile care îi dau târcoale iubitului său.

”Rar mi se întâmplă să fiu geloasă. Gelozia poate să se transforme într-o boală grea. Unul dintre cele mai mari defecte ale unui om este gelozia, și asta mă sperie foarte tare la un bărbat”, a mai spus Lora.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...